Bijeenkomst Samen Werken aan Positieve Gezondheid in Aalten

Inschrijven is niet meer mogelijk.
Datum: 29 september 2022
Tijd: 16:30 - 19:00 uur
Locatie: In ’t Dorpshuus IJzerlo
Adres: Thijsweg 19, 7122 KH Aalten
Doelgroep: Voor alle professionals in de gemeente Aalten die (willen) werken met Positieve Gezondheid. Talentverbinders- en coaches, beweegmakelaars, maatschappelijk werkers, paramedi, professionals in de huisartspraktijken, wijk- en sociale teams, geestelijk verzorgers en vele anderen.
Organisatie: Menzis, Huisartsenzorg Oude IJssel, Huisartsenzorg Oost-Achterhoek, gemeente Aalten, Proscoop

Aanvullende informatie

Kosten: Gratis

Wij nodigen u uit voor de bijeenkomst ‘Samen werken aan Positieve Gezondheid’ op 29 september vanaf 16:30 uur in de gemeente Aalten. Tijdens deze lokale bijeenkomst willen we de samenwerking tussen professionals in de gemeente Aalten versterken en de gelegenheid creëren om elkaar (nog beter) te leren kennen en te vinden. U bent van harte uitgenodigd. 

Wat kunt u verwachten?
Kennisoverdracht en kennisdeling op Positieve Gezondheid. Werken vanuit de visie van Positieve Gezondheid betekent ook ‘anders’ samenwerken. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd samen met de gemeente Aalten en professionals uit Aalten.

Kennis ophalen door enquête invullen
Zou u deze korte enquête willen invullen zodat we ons programma afstemmen op uw kennis- en informatieniveau. Zo laten we ons programma aansluiten op wat u al wel/niet weet over Positieve Gezondheid.

De officiële uitnodiging met het volledige programma ontvangt u na de zomer.