Theatervoorstelling Hardenberg – De Voorveghter 10 mei 2022

Inschrijven is niet meer mogelijk.
Datum: 10 mei 2022
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Locatie: Theater De Voorveghter
Adres: Badhuisplein 3, Hardenberg
Spreker(s): Theatergroep A la Carte
Doelgroep: Apothekers, diëtisten, doktersassistent, eerstelijnspsychologen, praktijkondersteuners, fysio-, ergo-, oefen- en podotherapeuten, (wijk)verpleegkundigen, huisartsen, professionals in wijk- en sociaal teams, beleidsadviseurs, artsen, verloskundigen, managers zorg én inwoners. U bent van harte welkom met uw teamleden, collega, vriend, familie of partner (graag individueel aanmelden).
Organisatie: Proscoop

Aanvullende informatie

Kosten: Gratis

Proscoop nodigt u uit voor haar theatervoorstelling over gezondheid. Een voorstelling die inspireert en ontroert maar vooral laat zien waar gezondheid nu echt om draait. Een heerlijk avondje uit voor professionals in zorg en welzijn én inwoners in de regio Hardenberg. Vindt u het leuk om samen met uw collega, vriend, familie of met teamleden te komen? U bent van harte welkom. Meld u aan, we zien u graag!

De theatervoorstelling is de afsluiting van onze campagne ‘Gezondheid werkt’. Een campagne die inspireert met verhalen door zorgprofessionals, inwoners en organisaties over samenwerking. Want samen realiseren we een gezonde wijk, gemeente of regio. Met als ultiem doel: een betere gezondheid voor alle inwoners.

Programma:
19:00 uur: inloop
19:30 uur: start theatervoorstelling
21:00 uur: borrel
22:00 uur: einde


Kunt u deze datum niet?
Onze voorstelling wordt in meerdere plaatsen opgevoerd, u kunt u via de link aanmelden:

Na aanmelding krijgt u een korte mail waarin staat dat u bent aangemeld. Een week voorafgaand aan de theatervoorstelling krijgt u van ons een bevestiging met meer informatie.

Vragen? mail ze naar scholingsbureau@proscoop.nl

Let op!
Ons inschrijfformulier werkt sinds 1 oktober 2019 niet meer via Internet Explorer. Microsoft is in 2015 gestopt met de ontwikkeling van deze internetbrowser. Gebruikt u Internet Explorer als browser? En wilt u zich inschrijven voor deze bijeenkomst? Dan raden wij u aan over te gaan op een andere, veilige browser zoals Google chromeMozilla Firefox of Microsoft Edge.