Livestream – pilot palliatieve zorg-coach regio Arnhem en De Liemers

Inschrijven is niet meer mogelijk.
Datum: 02 november 2021
Tijd: 19:00 - 20:30 uur
Doelgroep: Iedereen die heeft meegewerkt aan deze pilot, betrokkenen en belangstellenden palliatieve zorg - binnen en buiten de regio.

Aanvullende informatie

Kosten: Gratis

Deelnemen aan de bijeenkomst kan:

  1. door inschrijving via het formulier (button hierboven), u ontvangt dan ook binnen een week na afloop de terugkijk-link en een digitale goodiebag met onder meer infographics over de resultaten van deze pilot.
  2. vanaf 18.50 uur rechtstreeks via de link: https://www.event-online.nl/proscoop/pilot-palliatieve-zorg-coach

Interactieve online bijeenkomst

Patiënten krijgen in hun laatste levensfase vaak te maken met veel verschillende zorgverleners en hebben vaak veel vragen. Reden voor verschillende zorgverleners in de regio Arnhem- de Liemers om de handen ineen te slaan in de pilot palliatieve zorg-coach. Inmiddels is de pilot afgerond. Bent u benieuwd naar de resultaten en het vervolg? Neem dan deel aan deze interessante en interactieve online bijeenkomst.

Tafelgesprekken en live-chat

Uw gespreksleider huisarts Hans van Santen voert u met verschillende sprekers door nieuwe, en misschien verrassende, inzichten die de pilot heeft opgeleverd. U kunt actief deelnemen, vragen stellen en meedenken over de toekomst van de palliatieve zorg-coach in de regio en wellicht daarbuiten. Aan tafel schuiven onder andere aan: een patiënt of naaste (online), huisarts Arjan van Roosmalen, klinisch geriater Rijnstate Patricia van Mierlo, medisch adviseur IKNL Manon Bodaert, senior adviseur IKNL Chantal Pereira en een palliatieve zorg-coaches.  

De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van de stuurgroep pilot palliatieve zorg-coach regio Arnhem en De Liemers. Het Netwerk Palliatieve Zorg regio Arnhem en De Liemers is opdrachtgever voor de uitvoering van de pilot. Aan de pilot hebben onderstaande partners samengewerkt:

 

Later terugkijken

Bent u verhinderd en wilt u deze bijeenkomst later terugkijken?
Wanneer u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst, ontvangt u een week na afloop de terugkijklink in uw mail.