Samenwerken in de paramedische zorg

Inschrijven is niet meer mogelijk.
Datum: 25 april 2022
Tijd: 16:00 - 17:30 uur
Locatie: Online via Zoom
Doelgroep: Paramedici
Organisatie: Proscoop

Aanvullende informatie

Kosten: Gratis

Paramedische zorgverleners vervullen essentiële taken in het realiseren van de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Daarom is het belangrijk dat paramedici betrokken worden bij regionale zorgnetwerken. Zodat u weet wat de ander doet en zo beter kunt samenwerken. Om uiteindelijk de zorg voor de patiënt in samenhang te organiseren. Proscoop voor een online bijeenkomst waarbij we u meenemen in het belang, de kansen en uitdagingen van het verhogen van de organisatiegraad binnen de paramedie.

Na deze bijeenkomst weet u onder andere wat het programma organisatiegraad paramedische zorg inhoudt en hoe u aan de slag kunt in uw eigen regio. We gaan per regio uiteen in breakout-rooms zodat u meteen met de juiste mensen in contact komt.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is bedoeld voor paramedici werkzaam in het Proscoop werkgebied die meer willen weten over dit thema en het programma organisatiegraad paramedische zorg en in hun regio met dit onderwerp aan de slag willen.

Programma:
16:00 uur: Welkom
16:05 uur: Samenwerken, waarom?
16:10 uur: Gijs van Lieshout, programmamanager OPZ
16:30 uur: Breakout rooms (ingedeeld per regio)
17:15 uur: Vervolgstappen en afsluiting
17:30 uur: Einde

 

Let op!
Ons inschrijfformulier werkt sinds 1 oktober 2019 niet meer via Internet Explorer. Microsoft is in 2015 gestopt met de ontwikkeling van deze internetbrowser. Gebruikt u Internet Explorer als browser? En wilt u zich inschrijven voor deze bijeenkomst? Dan raden wij u aan over te gaan op een andere, veilige browser zoals Google chromeMozilla Firefox of Microsoft Edge.