Webinar: Implementatie PGO: alleen of met samenwerkingspartijen in de regio

Inschrijven is niet meer mogelijk.
Datum: 24 november 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Online via Zoom
Doelgroep: Voor managers, bestuurders, eerstelijns praktijkhouders en andere geïnteresseerden in dit onderwerp. U mag deze uitnodiging doorsturen in uw netwerk.
Organisatie: Proscoop

Aanvullende informatie

Kosten: Gratis

Wij nodigen u uit voor het webinar: ‘Implementatie PGO: alleen of met samenwerkingspartijen in de regio? op 24 november 2022 van 12:00 tot 13:00 uur. Bouwe Koopal (ADkwADraat) en Jerry Fortuin (Wijtz) vertellen in het webinar waarom het nuttig is (als regio) om na te denken over de implementatie van een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). En wat het van partijen vraagt om regionaal een PGO te implementeren. Zodat u een strategie kunt uitzetten voor de eigen organisatie.

Waarom dit webinar?
Dit webinar heeft als doel u te inspireren en informeren over het regionaal implementeren van een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Na afloop weet u:

  • Wat een PGO is en waarom het nodig is in de transitie naar digitale zorg
  • Actuele leerervaringen uit de praktijk door praktijkvoorbeelden van beide sprekers
  • Wat nodig is om aan de slag te gaan met de implementatie van een PGO
  • Of u een PGO implementeert voor uw eigen organisatie of samenwerking zoekt in de regio
  • Wat de eerste stap is als u gaat samenwerken met andere partijen

 

Over de sprekers:

  • Bouwe Koopal heeft geneeskunde gestudeerd in Rotterdam en heeft zich na zijn studie met name beziggehouden met de toepassing van ICT in de gezondheidszorg.
    Bouwe is actief op het gebied van gegevensuitwisseling in de zorg en helpt zorgorganisaties (en het mkb) bij hun digitale transformatie.
  • Jerry Fortuin heeft ruim 10 jaar verpleegkundigen mogen opleiden. Hij maakte de overstap naar de zorgsector en is momenteel eigenaar van Wijtz (Wij Transformeren Zorg). Hij helpt organisaties in de gezondheidszorg bij het kiezen en toepassen van nieuwe technologie. Zijn drive is daarbij meer werkplezier voor medewerkers en een bijdrage aan meer leefplezier voor cliënten.

 

U ontvangt ongeveer een week voorafgaand een bevestigingsmail met Zoom-link.