Praktijkmiddag SOLK kinderen en jongeren: Zie Mij, de professional, Nu

Inschrijven is niet meer mogelijk.
Datum: 23 november 2021
Tijd: 15:30 - 18:00 uur
Locatie: Online
Doelgroep: Professionals, uit zorg, onderwijs en sociaal domein en anderen die tijdens hun werk te maken hebben met kinderen/jongeren met onbegrepen lichamelijke klachten. 
Organisatie: Proscoop, Alles is Gezondheid, Stichting Emovere, IPH en NCJ

Aanvullende informatie

Kosten: Gratis

Veel zorgverleners vinden de zorg voor patiënten/kinderen/jongeren met SOLK lastig en uitdagend. Op 23 november organiseert Proscoop, in samenwerking met de partners van de website Zie mij Nu, een digitale praktijkmiddag. Tijdens deze praktijkmiddag bieden we u praktische tips, tools en inzichten van andere professionals. Handvatten om gelijk mee aan de slag te kunnen bij de behandeling van mensen met SOLK.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor professionals, uit zorg, onderwijs en sociaal domein en anderen die tijdens hun werk te maken hebben met kinderen/jongeren met onbegrepen lichamelijke klachten.

Programma

15.30 uurOpening door Roeline van Driel
15.35 uurRondetafelgesprek met Maryse Duran (basisarts, werkzaam vanuit de mind-body medicine), Coby Baart (voormalig neuroloog, PMA, Tinnitus Academie) en ervaringsdeskundige Isabelle Knops
16.05 uurKorte pauze
16.10 uurWorkshopronde 1
16.55 uurKorte pauze
17.00 uurWorkshopronde 2
17.45 uurPlenaire afsluiting
18.00 uurEinde bijeenkomst

Het volledige workshopsoverzicht vindt u hier.

Er is per workshop een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wanneer het niet meer mogelijk is u in te schrijven voor een workshop, wordt dit in de titel aangegeven. We vragen u dan een andere workshop te kiezen.

 

 

Let op!
Ons inschrijfformulier werkt sinds 1 oktober 2019 niet meer via Internet Explorer. Microsoft is in 2015 gestopt met de ontwikkeling van deze internetbrowser. Gebruikt u Internet Explorer als browser? En wilt u zich inschrijven voor deze bijeenkomst?
Dan raden wij u aan over te gaan op een andere, veilige browser zoals Google ChromeMozilla Firefox of Microsoft Edge.