Webinar SOLK en kinderen: professionals in beeld – Zie Mij Nu

Datum: 07 oktober 2021
Tijd: 16:00 - 17:00 uur
Locatie: Online
Organisatie: Alles is Gezondheid en Proscoop

Aanvullende informatie

De inschrijving sluit op: 07 oktober 2021
Aantal nog beschikbare plaatsen: 3
Kosten: Gratis
Inschrijven

Op donderdag 7 oktober organiseren Proscoop en Alles is Gezondheid een webinar over de nieuwe verhalen op Zie Mij Nu. We zoomen in op de professional en hoe die SOLK bij kinderen en jongeren kan benaderen.

Programma

In de vorm van een rondetafelgesprek zullen Annemarie Semeijn, Yara van Gendt en Michelle Kraaij met elkaar in gesprek gaan. Gespreksleider is Roeline van Driel, adviseur bij Proscoop.

Annemarie Semeijn is integratief arts, coach en counselor, gespecialiseerd in de mind-body geneeskunde en voormalig huisarts. Yara van Gendt is sportpsycholoog en o.a werkzaam op de KNVB campus in Zeist. Michelle Kraaij is orthopedagoge en ervaringsdeskundig jongere.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor professionals, uit zorg, onderwijs en sociaal domein en anderen die tijdens hun werk te maken hebben met kinderen/jongeren met onbegrepen lichamelijke klachten.

 

Let op!
Ons inschrijfformulier werkt sinds 1 oktober 2019 niet meer via Internet Explorer. Microsoft is in 2015 gestopt met de ontwikkeling van deze internetbrowser. Gebruikt u Internet Explorer als browser? En wilt u zich inschrijven voor deze bijeenkomst?
Dan raden wij u aan over te gaan op een andere, veilige browser zoals Google ChromeMozilla Firefox of Microsoft Edge.