Symposium Gezondheid en Armoede in Zwolle

Datum: 11 maart 2020
Tijd: 17:30 - 20:30 uur
Locatie: Locatie volgt z.s.m
Doelgroep: Zorgverleners (uit ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, psychologische en paramedische zorg), bestuurders en beleidsambtenaren van gemeenten en professionals in het onderwijs en sociaal domein.
Organisatie: GGD IJsselland, Zwolle Gezonde Stad en Proscoop

Aanvullende informatie

De inschrijving sluit op: 04 maart 2020
Aantal nog beschikbare plaatsen: 99
Kosten: € 25,00
Inschrijven

Herkent u het effect van armoede op gezondheid en wilt u beter voorbereid zijn om deze situatie te bespreken? Werkt u in regio Zwolle en bent u betrokken bij mensen met (een vermoeden van) armoede? Meld u zich dan voor het symposium op 11 maart 2020! 

Hoe voer ik het ‘armoedegesprek’?

Armoede is een thema waarop vaak nog een taboe rust en dat maakt het lastig bespreekbaar. In 2018 werd in Zwolle het symposium GeZonder Geld(t)! georganiseerd. Dit symposium was vooral gericht op kennisoverdracht, het vergroten van bewustwording en op het signalering van armoede.

Het symposium op 11 maart a.s. staat in het teken van gespreksvoering. Ligt de oplossing breder dan in het beantwoorden van de vraag van de inwoner, cliënt of patiënt? Hoe maakt u een mogelijk financieel ongezonde situatie bespreekbaar? Acteurs en coaches van Wilde Kastanje Training & Opleiding nemen ons mee in een interactieve lezing en en vervolgens gaan we in workshops uiteen om onder de begeleiding van Wilde Kastanje Training & Opleiding te leren hoe we de opgedane kennis in de praktijk kunnen gaan toepassen.

Het symposium wordt georganiseerd door GGD IJsselland, Zwolle Gezonde Stad en Proscoop, en wordt gedragen door de Regionale Zorgalliantie Zwolle.

Inschrijven

U kunt zich voor dit symposium inschrijven tot uiterlijk 4 maart 2020.

Ons inschrijfformulier is sinds 1 oktober 2019 niet meer bereikbaar via Internet Explorer.
Microsoft is in 2015 gestopt met de ontwikkeling van deze internetbrowser.
Gebruikt u Internet Explorer als browser? En wilt u zich inschrijven voor deze bijeenkomst?
Dan raden wij u aan over te gaan op een andere, veilige browser zoals Google chrome , Mozilla Firefox of  Microsoft Edge