GEANNULEERD – Wandel mee in Positieve Gezondheid (Vechtdal/Overijssel)

Inschrijven is niet meer mogelijk.
Datum: 01 november 2022
Tijd: 15:00 - 17:00 uur
Locatie: Lemelerberg
Doelgroep: Voor alle professionals van zorg, welzijn, gemeenten die méér willen met Positieve Gezondheid: die zelf geïnspireerd willen worden en ook hun ervaringen met anderen willen delen. 
Organisatie: Proscoop

Aanvullende informatie

Kosten: Gratis deelname, je krijgt ‘bagage’ voor onderweg, voor lichaam en geest.

GEANNULEERD – Was jij aanwezig bij de theatervoorstelling die Proscoop organiseerde met theatergroep A la carte? Heb jij meegedaan aan de Zomer Challenge van Proscoop? Ben jij sowieso ‘bezig’ met Positieve Gezondheid in je werk? Stap dan met ons over op een andere route en kom mee wandelen!

> Inspirerende wandeltocht (2 – 4 km)
Op dinsdag 1 november 2022 organiseert het regioteam van Proscoop (Zwolle, Salland, Vechtdal) een Positieve Gezonde Wandeling op de Lemelerberg in Lemele. Tijdens de wandeling word je individueel, in duo’s én als groep uitgedaagd en geïnspireerd om het gedachtengoed van Positieve Gezondheid ‘tot in je tenen’ te voelen. Met de tong op je schoenen én je rugzak vol inspiratie, strijken we na de wandeling neer om nog een drankje te drinken.


> Waarom?
De focus in de gezondheidszorg is aan het verschuiven van ‘ziekte en zorg’ naar ‘gezondheid en gedrag’. Maar hoe werkt dit in de praktijk? We kunnen hierin met elkaar nog wel een aantal stappen  zetten. Tijdens een wandeling kom je vaak op de beste ideeën. En daarnaast heeft wandelen een positief effect op je eigen gezondheid. Proscoop wil hierbij graag inspireren, aanjagen en verbinden.