Wandelen in Positieve Gezondheid (Arnhem)

Inschrijven is niet meer mogelijk.
Datum: 24 november 2022
Tijd: 15:00 - 18:00 uur
Locatie: Nationaal Park Veluwezoom, start is bij parkeerplaats Lappendeken
Adres: Diepesteeg 25, 6994 CC De Steeg
Doelgroep: Voor alle professionals van zorg, welzijn, gemeenten die méér willen met Positieve Gezondheid: die zelf geïnspireerd willen worden en ook hun ervaringen met anderen willen delen. 
Organisatie: Proscoop

Aanvullende informatie

Kosten: Gratis deelname, je krijgt ‘bagage’ voor onderweg, voor lichaam en geest.

Let op de wandeling is verplaatst van 6 oktober naar 24 november 2022. Mensen die zich aan hebben gemeld, hebben een mail hierover ontvangen.

 

Ben jij ‘bezig’ met Positieve Gezondheid in je werk, of wil je dat graag zijn? Was jij aanwezig bij de theatervoorstelling die Proscoop organiseerde met theatergroep A la carte? Heb jij meegedaan aan de Zomer Challenge van Proscoop? Als vervolg gaan we wandelen in Positieve Gezondheid. Kom jij ook?

Inspirerende wandeltocht  (5 km)
Op 24 november 2022 organiseert Proscoop een Positieve Gezonde Wandeling in Nationaal Park Veluwezoom. We starten bij parkeerplaats de lappendeken en lopen een route van ca 5 km. Tijdens de wandeling word je individueel, in duo’s én als groep uitgedaagd en geïnspireerd over het gedachtengoed van Positieve Gezondheid. Met een rugzak vol inspiratie, strijken we na de wandeling neer bij restaurant De Carolinahoeve om nog een drankje te drinken. Het eerste drankje is op onze kosten.

Waarom?
De focus in de gezondheidszorg is aan het verschuiven van ‘ziekte en zorg’ naar ‘gezondheid en gedrag’. Maar hoe werkt dit in de praktijk? We kunnen hierin met elkaar nog wel een aantal stappen  zetten. Tijdens een wandeling kom je vaak op de beste ideeën. En daarnaast heeft wandelen een positief effect op je eigen gezondheid. Proscoop wil hierbij graag inspireren, aanjagen en verbinden.

Je ontvangt een week vooraf de bevestiging met meer informatie.