Webinar: De palliatieve zorg is van ons allemaal (Achterhoek-Zutphen)

Datum: 22 november 2022
Tijd: 19:30 - 20:30 uur
Locatie: Online via Zoom
Spreker(s): Inge Roes, Jantien Reijlink, Henk-Jan Besselink en Daphne Donders
Doelgroep: Voor zorgprofessionals, vrijwilligers en managers in de regio Achterhoek en Zutphen die te maken hebben met of interesse hebben in palliatieve zorg
Organisatie: Netwerken Palliatieve Zorg Achterhoek en Zutphen en Proscoop

Aanvullende informatie

De inschrijving sluit op: 18 november 2022
Aantal nog beschikbare plaatsen: 55
Kosten: Gratis
Inschrijven

Veel zorgprofessionals en vrijwilligers verlenen in onze regio zorg aan mensen die in de laatste fase van hun leven verkeren. Daarmee lever je palliatieve zorg, ook al noem je dat misschien niet zo. De partners in de Netwerken palliatieve Zorg regio Achterhoek en Zutphen hebben gezamenlijk vastgesteld waar zij zich in de komende vijf jaar hard voor willen maken. Dat is beschreven in het  Meerjarenprogramma Palliatieve Zorg 2022- 2026.

 

 

 

In het webinar “De palliatieve zorg is van ons allemaal” verbinden we de dagelijkse praktijk en het nieuwe meerjarenprogramma met elkaar.

Doel van het webinar

Het doel is om professionals, vrijwilligers en managers te inspireren om onze ambities waar te maken en om samen de best mogelijke palliatieve zorg te bieden in onze regio.

Casuïstiek uit de praktijk

Inge Roes, verpleegkundig specialist palliatieve zorg, zal ons aan de hand van casuïstiek meenemen in de praktijk. Over muren en over schotten heen, met zoveel mogelijk regie bij de inwoner voor wie de laatste levensfase is aangebroken. Inge doet dit samen met wijkverpleegkundige Jantien Reijlink en huisarts Henk-Jan Besselink. Daphne Donders, voorzitter van het dagelijks bestuur van de netwerken zal de avond leiden.

Meld u hieronder meteen aan

Het webinar is geaccrediteerd en kosteloos bij te wonen. Proscoop ondersteunt deze online bijeenkomst via Zoom.

(aanmelden kan t/m 18 november 2022)