Geplaatst op: 8 november 2017

Van UIL naar adviseur: hoe leuk is dat …!

Ik tref het met een leuke, leerzame werkplek bij Proscoop. Toen ik in het voorjaar de vacature voor het Universitair Innovatie Lab (UIL) las, had ik nog niet kunnen bedenken dat ik anno nu – november 2017 – ’s ochtends in mijn eigen auto, met zakelijke laptop en telefoon, als adviseur naar mijn werk vertrek. Hoe leuk is dat!

UIL

Het UIL was voor mij een fijne opstap naar een betaalde baan. Als UIL binnen Proscoop heb ik de kans gekregen om te laten zien wat ik in mijn mars heb. En daar heb ik gebruik van gemaakt. Mijn interesse ligt bij onderzoek; meten en monitoren en dat bleek perfect bij Proscoop te passen.
Ik heb ook op een leuke en leerzame manier kennisgemaakt met de eerste lijn. Zo heb ik tijdens de tweedaagse conferentie van InEen (de belangenbehartiger van de georganiseerde eerste lijn) geholpen om één van de workshops te laten slagen. De opdracht voor de deelnemers: bedenk samenwerkingsoplossingen en omschrijf ze in één krantenkop. Hoe leuk was het om al die ideeën te verzamelen, foto’s van de groepjes te maken en dit alles ter plekke te verwerken in een PowerPoint presentatie!

En nu: adviseur

Nu op pad als adviseur van Proscoop. Ik leer dagelijks als onderzoeksexpert in het programma ‘Vroeg Erbij in het Vechtdal’. Ik verwerk enquêtes en neem interviews bij eerste- en tweedelijnszorgverleners af. Bouw kennis op en vergroot mijn netwerk.
Kortom: ik heb het reuze naar mijn zin in de eerste lijn en bij Proscoop in het bijzonder.

Als laatste een tip: In vier korte filmpjes wordt data, dialoog en doen en de rol van de adviseur van Proscoop uitgelegd. Het bekijken waard!

 

 

Gerelateerde items

O&I: Samenwerken in de wijk

In het kader van de nieuwe bekostigingsstructuur ‘O&I: samenwerken in de wijk’ voert ... Lees meer

Succesvolle implementatie Vroeg Erbij in het Vechtdal

Vroeg Erbij in het Vechtdal is een pilot om opvoed- en opgroeirisico’s bij zwangeren vroegtijdig ... Lees meer

Vroeg Erbij in het Vechtdal

Vroeg Erbij in het Vechtdal, een onderdeel van Vitaal Vechtdal, was een pilot om Lees meer