Geplaatst op: 6 december 2021

20 januari: Aan de slag met positieve gezondheid in de Achterhoek

Donderdag 20 januari 2022 is er een webinar over positieve gezondheid in de Achterhoek. Een webinar waarin vooral praktische tips en tools worden gegeven. zodat deelnemers direct aan de slag kunnen met positieve gezondheid. Het webinar is er voor buurtcoaches, beweegmakelaars, praktijkondersteuners, (wijk)verpleegkundigen, huisartsen, diëtisten, doktersassistenten, professionals in wijk- en sociaal teams en in GLI-teams uit de Achterhoek. Tijd 12.00 – 13.30 uur.  

Brede kijk op gezondheid

Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid. Tijdens deze online bijeenkomst krijgt u als professional tips en handvatten om ‘het andere gesprek’ te voeren. De focus ligt op het toepasbaar maken van Positieve Gezondheid in de dagelijkse praktijk. Waarbij we met een interactieve werkvorm zelf aan de slag gaan.

Meer informatie en inschrijven

  • Inschrijven voor dit webinar doet u hier. U ontvangt later een link naar het webinar.
  • De organisatie van dit gratis webinar is in handen van Menzis, Huisartsenzorg Oude IJssel, Huisartsenzorg Oost-Achterhoek en Proscoop. Het is voor professionals een mooie gelegenheid om gezondheid (nog meer) voorop te zetten in de Achterhoek.
  • Op 6 oktober 2021 lieten ruim 70 professional uit de Achterhoek zich inspireren over Positieve Gezondheid en de interventies ‘Welzijn op Recept’ en de ‘Gecombineerde leefstijl interventie’ onder begeleiding van Kyra Jansing, adviseur bij Proscoop. Centraal stond: “Hoe kunnen we gezondheid in de Achterhoek nóg meer voorop stellen?”. <Lees hier meer>

 

Gerelateerde items

Veel belangstelling voor Webinar Oncologiezorgnetwerken in beeld

Maandag 20 juni jl. volgden bijna 250 mensen het webinar Oncologiezorgnetwerken in beeld.... Lees meer

Start Zomer Challenge over Positieve Gezondheid

Proscoop start met een Zomer Challenge voor (zorg)professionals om Positieve Gezondheid (... Lees meer