Geplaatst op: 6 december 2021

20 januari: Aan de slag met positieve gezondheid in de Achterhoek

Donderdag 20 januari 2022 is er een webinar over positieve gezondheid in de Achterhoek. Een webinar waarin vooral praktische tips en tools worden gegeven. zodat deelnemers direct aan de slag kunnen met positieve gezondheid. Het webinar is er voor buurtcoaches, beweegmakelaars, praktijkondersteuners, (wijk)verpleegkundigen, huisartsen, diëtisten, doktersassistenten, professionals in wijk- en sociaal teams en in GLI-teams uit de Achterhoek. Tijd 12.00 – 13.30 uur.  

Brede kijk op gezondheid

Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid. Tijdens deze online bijeenkomst krijgt u als professional tips en handvatten om ‘het andere gesprek’ te voeren. De focus ligt op het toepasbaar maken van Positieve Gezondheid in de dagelijkse praktijk. Waarbij we met een interactieve werkvorm zelf aan de slag gaan.

Meer informatie en inschrijven

  • Inschrijven voor dit webinar doet u hier. U ontvangt later een link naar het webinar.
  • De organisatie van dit gratis webinar is in handen van Menzis, Huisartsenzorg Oude IJssel, Huisartsenzorg Oost-Achterhoek en Proscoop. Het is voor professionals een mooie gelegenheid om gezondheid (nog meer) voorop te zetten in de Achterhoek.
  • Op 6 oktober 2021 lieten ruim 70 professional uit de Achterhoek zich inspireren over Positieve Gezondheid en de interventies ‘Welzijn op Recept’ en de ‘Gecombineerde leefstijl interventie’ onder begeleiding van Kyra Jansing, adviseur bij Proscoop. Centraal stond: “Hoe kunnen we gezondheid in de Achterhoek nóg meer voorop stellen?”. <Lees hier meer>

 

Gerelateerde items

Praat jij mee over de zorg in jouw regio?

De zorg voor jong en oud in Nederland gaat veranderen. Ook in de regio rondom Zwolle word... Lees meer

Slimme Zorg Estafette 2023: ‘Werken aan de gezondste regio Achterhoek, doe je samen’

Wat gebeurt er als je als regio samenwerkt, niet alleen binnen de zorg, maar ook met welz... Lees meer

Infographic resultaten Welzijn op Recept in de Achterhoek

Welzijn op Recept: meer kleur in het leven van inwoners

Welzijn op Recept wor... Lees meer