Geplaatst op: 1 november 2022

Digitale gegevens uitwisseling, wat is uw strategie? Volg ons webinar over implementatie van een PGO.

Digitale gegevens uitwisseling is een van de vijf thema’s uit het Integraal Zorgakkoord (IZA). In het IZA staat dat inwoners van Nederland in 2025 digitaal
toegang tot en de beschikking over hun eigen zorggegevens moeten hebben. Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is dus niet vrijblijvend. Het is de infrastructuur voor de toekomst. Daarom is het verstandig om deze tijd te benutten om aan de slag te gaan met een PGO. Maar hoe ga je dit vormgeven in de regio en over grenzen van organisaties heen? Om u hierover te informeren organiseren wij het webinar ‘Implementatie PGO: alleen of met samenwerkingspartijen in de regio’


Over het webinar:
Op 24 november 2022 van 12:00 tot 13:00 uur vertellen Bouwe Koopal (ADkwADraat) en Jerry Fortuin (Wijtz)in het webinar waarom het nuttig is (als regio) om na te denken over de implementatie van een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). En wat het van partijen vraagt om regionaal een PGO te implementeren. Zodat u een strategie kunt uitzetten voor de eigen organisatie.

Dit webinar heeft als doel u te inspireren en informeren over het regionaal implementeren van een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Na afloop weet u:

  • Wat een PGO is en waarom het nodig is in de transitie naar digitale zorg
  • Actuele leerervaringen uit de praktijk door praktijkvoorbeelden van beide sprekers
  • Wat nodig is om aan de slag te gaan met de implementatie van een PGO
  • Of u een PGO implementeert voor uw eigen organisatie of samenwerking zoekt in de regio
  • Wat de eerste stap is als u gaat samenwerken met andere partijen


Over de sprekers:

  • Bouwe Koopal heeft geneeskunde gestudeerd in Rotterdam en heeft zich na zijn studie met name beziggehouden met de toepassing van ICT in de gezondheidszorg.
    Bouwe is actief op het gebied van gegevensuitwisseling in de zorg en helpt zorgorganisaties (en het mkb) bij hun digitale transformatie.
  • Jerry Fortuin heeft ruim 10 jaar verpleegkundigen mogen opleiden. Hij maakte de overstap naar de zorgsector en is momenteel eigenaar van Wijtz (Wij Transformeren Zorg). Hij helpt organisaties in de gezondheidszorg bij het kiezen en toepassen van nieuwe technologie. Zijn drive is daarbij meer werkplezier voor medewerkers en een bijdrage aan meer leefplezier voor cliënten.


Aanmelden:
Webinar: Implementatie PGO: alleen of met samenwerkingspartijen regio

Gerelateerde items

Ontwikkelingen samenwerking paramedie in de regio Apeldoorn en regio Zutphen

Paramedici in de regio Apeldoorn gaan een samenwerkingsverband vormen. Een paramedisch pl... Lees meer

Nieuws uit de oncologiezorgnetwerken in Apeldoorn, Zutphen en Achterhoek

Kanker krijgt steeds meer de vorm van een chronische ziekte. Dit heeft directe gevolgen v... Lees meer