Geplaatst op: 21 mei 2019

Eerste reeks Proscoop Masterclasses afgesloten

Met een frisse blik op de inzet van nieuwe technologie in het zorgdomein, is de eerste reeks masterclasses van Proscoop afgesloten. Zes inspirerende middagen werden de deelnemers meegenomen van brede thema’s als de transities in zorg en welzijn, naar de praktische uitvoering: anders denken en anders doen.

De impact die technologie heeft op mens en maatschappij neemt alleen maar toe; ook in de zorg. In de laatste masterclass werd ingezoomd op technologische trends die relevant zijn voor de zorg. Hugo te Kaat stond stil bij thema’s als eHealth, future of healthcare en kunstmatige intelligentie. Vanuit zijn ervaring als spellenmaker gaf Jurriaan van Rijswijk, van Games for Health, als afsluitende spreker een bijzondere inkijk in de wereld van gamification: het toepassen van gamedenken en gametechnieken in niet-game omgeving als de zorg.

In totaal bezochten meer dan 100 verschillende deelnemers een of meer masterclasses. De betrokkenheid van de deelnemers, de inspirerende sprekers en enthousiaste reacties zijn voor Proscoop goede redenen om het concept van de masterclasses door te ontwikkelen en ook in de toekomst aan te bieden.

Gerelateerde items

Masterclass: een inspirerende start met persoonsgerichte zorg

Persoonsgerichte zorg inbedden in uw dagelijkse praktijk, waar begint u? Hoe betrekt u uw collega... Lees meer

Innovatie

Als 'meer van hetzelfde' niet langer het gewenste resultaat oplevert, is het nodig naar n... Lees meer