Geplaatst op: 23 december 2021

Nieuwe vacatures bij Proscoop

Binnen Proscoop ontstaat er door groei ruimte voor nieuwe collega’s. We hebben drie vacatures voor adviseurs. Help jij mee om de gezondheidzorg toekomstbestendig te organiseren? Zet jij je in om zorg en welzijn beter te laten aansluiten bij de behoefte van inwoners? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

 

 

Medewerker aan het woord:

 – Verwondering, broedplaatsen en de kracht van samen –

Toen ik me een half jaar geleden voorbereidde op het sollicitatiegesprek bij Proscoop bekeek ik www.proscoop.nl. Ik weet nog dat ik dacht: ‘Wat gebeurt er veel, wat een uitgebreid werkgebied en wat zijn ze met veel verschillende dingen bezig.’ Het maakte me nieuwsgierig en – eerlijk gezegd – het verraste me op een positieve manier. Inmiddels werk ik alweer vier maanden met plezier bij Proscoop en dat is een mooie tijd om mijn ervaringen te delen.

Van verrast naar verwonderd

Gezondheidszorg is voor mij geen onbekend terrein. Ik heb ervaring opgedaan met gezondheidsbevordering op de werkplek, als adviseur Arbeid en Organisatie. En de afgelopen maanden heb ik gezien hoe divers het advieswerk bij Proscoop is. Was ik bij mijn sollicitatie verrast door de verschillende dingen die Proscoop doet. Nu, vier maanden verder, ben ik vooral verwonderd over de impact van goede samenwerking. De samenwerking over domeinen heen, en tussen en met professionals in de zorg.

Broedplaatsen van creatieve ideeën

Bevlogen medewerkers zijn toegewijd, voelen zich energiek en kunnen helemaal opgaan in het werk. De werkdruk in de zorg is goed voelbaar, ook ik merk dat. Ik hecht er veel waarde aan dat ik dagelijks samen met professionals werk, die bereid zijn energie te steken in een overleg. Ook al is dat overleg voorafgaand aan hun dienst, in de lunchpauze met de boterham in de handen of in de avonduren.
Deze overleggen zijn vaak de broedplaats van creatieve ideeën om de zorg beter te maken, gevoed door persoonlijke betrokkenheid bij het welzijn van patiënten.
Ik vind het een voorrecht om met deze professionals samen te werken!

Successen ervaren en delen

Ik voel me goed bij de missie van Proscoop: ‘goede zorg en gezondheid dichtbij’. Wie wil er niet kwalitatief goede zorg tegen een goede prijs en ten gunste van een goede gezondheid? Het zorgstelsel is complex en dat maakt het uitdagend om met deze missie aan de slag te gaan. Kleine veranderingen en successen van samenwerking vormen vaak het fundament van een grote verandering. En als dit lukt is dat fantastisch om met elkaar te ervaren en te delen.

De kracht van samen

Wat Proscoop doet past heel goed bij mij. De beweging die we in de regio Arnhem – en ook elders – maken naar integrale samenwerking, waar ‘eigen domeinen’ verdwijnen en waar de gezondheid van iedereen bovenaan staat; daar mag ik aan werken. Ik ben blij dat ik dat samen met mijn collega’s in het team van regio Arnhem mag doen. Samen hebben we een schat aan kennis en werkervaring.

Gerelateerde items

Praat jij mee over de zorg in jouw regio?

De zorg voor jong en oud in Nederland gaat veranderen. Ook in de regio rondom Zwolle word... Lees meer

Slimme Zorg Estafette 2023: ‘Werken aan de gezondste regio Achterhoek, doe je samen’

Wat gebeurt er als je als regio samenwerkt, niet alleen binnen de zorg, maar ook met welz... Lees meer

Infographic resultaten Welzijn op Recept in de Achterhoek

Welzijn op Recept: meer kleur in het leven van inwoners

Welzijn op Recept wor... Lees meer