Geplaatst op: 6 september 2022

Samen Werken aan Positieve Gezondheid in de Achterhoek

Fysieke werkbijeenkomst in Aalten: 29 september 

In de gemeente Aalten leeft Positieve Gezondheid. Om die reden organiseren Menzis, Huisartsenzorg Oude IJssel, Huisartsenzorg Oost-Achterhoek, Gemeente Aalten en Proscoop op 29 september een fysieke bijeenkomst ‘Samen Werken aan Positieve Gezondheid’ in Aalten. Het is bedoeld voor alle professionals in Aalten die (willen) werken met Positieve Gezondheid.

Versterken van de lokale samenwerking

Samen Werken aan Positieve Gezondheid in Aalten is een vervolg van een tweetal succesvolle regionale sessies in de Achterhoek over Positieve Gezondheid. Met deze fysieke bijeenkomst willen we de ingeslagen weg voortzetten. Kennisoverdracht en kennisdeling op Positieve Gezondheid is het vertrekpunt en versterken van de lokale samenwerking is het doel. Dat begint bij elkaar ontmoeten en kennen en weten wie wat doet en waar mee bezig is.   

Bent u een professional in Aalten en wilt u graag deelnemen aan de bijeenkomst? Dat kan! 

Aanmelden >>

 

Wandel mee in Positieve Gezondheid! Doetinchem: 7 oktober 

Was jij aanwezig bij de theatervoorstelling die Proscoop organiseerde met theatergroep A la carte? Heb jij meegedaan aan de Zomer Challenge van Proscoop? Ben jij sowieso ‘bezig’ met Positieve Gezondheid in je werk? Stap dan met ons over op een andere route en kom mee wandelen in de Achterhoek! 

Op vrijdag 7 oktober 2022 organiseert het regioteam van Proscoop (Apeldoorn, Zutphen, Achterhoek) een Positieve Gezonde Wandeling. We starten bij Kasteel Slangenbrug in Doetinchem en lopen een route van ca 4 km. 

Tijdens de wandeling word je individueel, in duo’s én als groep uitgedaagd en geïnspireerd om het gedachtengoed van Positieve Gezondheid ‘tot in je tenen’ te voelen. Met de tong op je schoenen én een rugzak vol inspiratie, strijken we na de wandeling neer bij het kasteel om nog een drankje te drinken.  

Maximaal 25 personen kunnen meewandelen. Desgewenst wordt deze Gezonde Wandeling elders in de regio herhaald. 

Aanmelden >> 

 

Meer informatie?  

Wilt u meer weten over Positieve Gezondheid en de mogelijkheden voor uw gemeente of (zorg)organisatie? Neem contact op met een van de adviseurs van Proscoop of lees hier meer. 

 

Gerelateerde items

Jaarbericht Proscoop 2022

Het Proscoop jaarbericht 2022 is verschenen. Dit jaar stond in het teken van onze opgave om de sa... Lees meer

Infographic Flevoland Gezond & Wel: dit gaan we doen

Een betere gezondheid van alle Flevolandse inwoners en het zoveel mogelijk voorkomen van ... Lees meer

Wat vindt u van onze dienstverlening? We zijn benieuwd naar uw mening!

Samen met professionals, organisaties en netwerken realiseren wij een gezonde wijk, gemee... Lees meer