Geplaatst op: 19 januari 2022

Proscoop haakt aan bij campagne Gezond leven in Drenthe

Wij starten 2022 met een ‘Frisse start’. Dit is het eerste thema van de campagne Gezond Leven in Drenthe. Samen met GGD Drenthe en alle andere partners van Drenthe Gezond bundelen wij onze krachten. Deze campagne beslaat heel 2022 en tikt verschillende thema’s aan op het gebied van Positieve Gezondheid. 

De kracht van herhaling

Door samen te werken met de partners van Drenthe Gezond (GGD Drenthe, Verslavingszorg Noord Nederland, Sterk uit Armoede, SportDrenthe, Gezond in Drenthe en Proscoop) komt de burger op verschillende plekken deze campagne tegen. De kracht van herhaling draagt bij aan deze positieve boodschap. De focus ligt op de krachten en mogelijkheden van de inwoner, op het gebied van gezondheid. Het maken van gezonde keuzes.

Download meteen de toolkit en contentplanning

Verschillende thema’s

Het komende jaar bieden wij drie verschillende thema’s aan binnen de campagne Gezond Leven in Drenthe. Elke periode kent een duidelijke kernboodschap, passend bij de tijd van het jaar. Ook sluiten de thema’s aan bij landelijke campagnes en events omtrent gezondheid.

  • Periode 1: januari t/m april: ‘Frisse Start’
  • Periode 2: juni t/m augustus: ‘Lekker in je vel’
  • Periode 3: september t/m december: ‘Jij en je omgeving’

Draag bij aan Gezond Leven in Drenthe

Wil je vanuit jouw organisatie ook meedoen met deze regionale campagne? Aan het begin van iedere periode is een complete toolkit (met een jaarkalender, contentplanning met social media berichten en afbeeldingen) te downloaden. Onder deze link staat de huidige campagne voor je klaar.

Meer weten over de campagne? Adviseur Ayse Baltaci vertelt je graag meer.

Gerelateerde items

Veel belangstelling voor Webinar Oncologiezorgnetwerken in beeld

Maandag 20 juni jl. volgden bijna 250 mensen het webinar Oncologiezorgnetwerken in beeld.... Lees meer

Start Zomer Challenge over Positieve Gezondheid

Proscoop start met een Zomer Challenge voor (zorg)professionals om Positieve Gezondheid (... Lees meer