Geplaatst op: 29 september 2021

Twee vacatures: Managers gezocht wegens doorontwikkeling

Proscoop is de regionale adviesorganisatie in Noordoost-Nederland die vanuit een maatschappelijke opdracht organisaties in zorg en welzijn adviseert en ondersteunt het werken aan gezondheid en waardegedreven zorg. Wegens doorontwikkeling hebben wij plaats voor twee managers met verschillende aandachtsgebieden.

Als manager inspireer, coach en enthousiasmeer jij een deel van onze zelforganiserende, ondernemende gebiedsgerichte teams vanuit het principe van dienend leiderschap. Je hebt een academische opleiding gevolgd aangevuld met meerdere jaren werkervaring, zowel als adviseur als leidinggevende. Beide managers die wij zoeken werken nauw samen zodat onze organisatiedoelstellingen worden gerealiseerd.

Manager met aandachtsgebied Innovatie & Kwaliteit

Als manager met aandachtsgebied Innovatie en Kwaliteit heb jij een regio-overstijgende rol bij innovatie en kwaliteit. Jij managet, denkt en handelt samen met de adviseurs proactief op (kansen voor) bovenregionale innovatie. Dit doe je onder andere door het samenbrengen van ontwikkelingen en ervaringen bij samenwerkings- en verandervraagstukken in de regio’s. Lees hier de volledige vacaturetekst.

Manager met aandachtsgebied Bedrijfsvoering

Als manager met aandachtsgebied Bedrijfsvoering signaleer en implementeer je verbeterpunten in de bedrijfsvoering. Jij bent medeverantwoordelijk voor de opzet, (door)ontwikkeling, uitvoering en realisatie van het strategisch en tactische beleid van zowel ROS Proscoop als voor Proscoop Extra B.V. Lees hier de volledige vacaturetekst.

Wij bieden een inspirerende werkomgeving, met interessante opdrachtgevers in het snel ontwikkelende zorglandschap. Je krijgt van ons ruimte voor zelfstandigheid en het nemen van initiatieven. Spreekt dit je aan? Reageer dan op de vacature van je keuze. Reageren met motivatie en cv kan tot 15 oktober.

Meer weten over Proscoop?

Bekijk onze animatie en ontdek wie wij zijn en wat wij doen.

Het doel wat Proscoop nastreeft is een gezonde populatie in ons werkgebied. Hoe wij dit doel strategisch nastreven kun je hier bekijken.

Gerelateerde items

Extra financiering voor gegevensuitwisseling geboortezorg

Het ministerie van VWS stelt extra financiering beschikbaar voor digitale gegevensuitwiss... Lees meer

‘Gezondheid staat als rode draad op agenda van Provincie Overijssel’: adviseur Rosalie Bosman

Rosalie Bosman, adviseur Sociale Kwaliteit, komt op de fiets naar onze afspraak. ‘Natuurl... Lees meer