Geplaatst op: 20 september 2020

Tweede subsidieronde Implementatie- en opschalingscoaching zorginnovatie

Het programma Zorg voor innoveren biedt een tweede subsidieronde aan voor zorginnovatoren die hun innovatie willen implementeren en opschalen. Met deze nieuwe subsidieregeling, genaamd implementatie- en opschalingscoaching, kan een externe coach worden ingehuurd die zorginnovatoren adviseert over implementatie- en opschalingsvraagstukken. Doel hiervan is om innovaties beter en sneller te laten landen in de zorg.

Het moet gaan om sociale of technologische innovaties (e-health, medische technologie) die als uitgangspunt low cost, high impact hebben en zich focussen op kosten- of arbeidsbesparing. Er kan  maximaal € 5.000,- worden aangevraagd per adviestraject per ronde. Er is 1,2 miljoen euro beschikbaar voor deze subsidieronde.

Voor wie?

De subsidie kan worden aangevraagd door aanbieders van zorg en/of ondersteuning vallend onder de Wmo 2015, Zvw, Wlz en/of Jeugdwet of ontwikkelaars van een zorginnovatie in samenwerking met een aanbieder van zorg en/of ondersteuning vallend onder de Wmo 2015, Zvw, Wlz en/of Jeugdwet.

De deadline voor het aanvragen is woensdag 28 oktober 2020, 14.00 uur. Klik hier om naar de subsidieaanvraag te gaan en meer te lezen over de voorwaarden.

 

 

Gerelateerde items

Integraal Zorg Akkoord

Noodzakelijke transformatie in de zorg   Lees meer

Proscoop helpt met regionale ZonMw subsidieaanvraag Versterking eerstelijnszorg

Regionale eerstelijnszorgorganisaties kunnen gezamenlijk tot uiterlijk 25 juli een subsid... Lees meer

Slimme Zorg Estafette 2023: ‘Werken aan de gezondste regio Achterhoek, doe je samen’

Wat gebeurt er als je als regio samenwerkt, niet alleen binnen de zorg, maar ook met welz... Lees meer