Geplaatst op: 21 december 2020

Vacatures: junior adviseur met ervaring in onderzoek en analyse

[ inmiddels is de sollicitatietermijn gesloten en de procedure voor deze vacatures gestart ]  Proscoop breidt uit. Wij zoeken in drie teams nieuwe collega’s die affiniteit hebben met informatiemanagement. 

Onze adviseur Lisette:
‘Onze nieuwe collega’s komen in leuke en dynamische teams terecht. We zijn ambitieus en denken na over hoe we écht waarde kunnen toevoegen aan de gezondheidszorg. We werken volgens een populatiegerichte werkwijze, waarbij we continue zoeken naar een integraal aanbod voor zowel zorg als welzijn. Hiervoor is het niet alleen belangrijk om nieuwe dingen te initiëren, maar óók om initiatieven met elkaar te verbinden. Wil je meedenken hoe we de gezondheidzorg toekomstbestendig kunnen organiseren, en ben je niet bang om samen met collega’s strategische vraagstukken op te pakken? Dan zoeken we jou!’

Werken bij Proscoop

Proscoop werkt aan goede zorg en gezondheid dichtbij. Dat doen we door samenwerking tussen partijen en domeinen te organiseren met de burgers als uitgangspunt. We geloven dat een sterke eerste lijn de basis is voor goede zorg, doelmatig en dichtbij. Onze medewerkers kennen de regio en de manier waarop de zorg is georganiseerd. Wij hebben zicht op de ontwikkelingen in het zorgdomein en anticiperen continu op de veranderingen die plaatsvinden.

Proscoop is de regionale adviesorganisatie in Noordoost-Nederland voor goede zorg en gezondheid dichtbij. Dat doen wij door samenwerking tussen partijen te organiseren met de burger als uitgangspunt. Wij zijn een Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS) en maken deel uit van een landelijk dekkend ROS-netwerk.

Gerelateerde items

Verwondering, broedplaatsen en de kracht van samen

Toen ik me een half jaar geleden voorbereidde op het sollicitatiegesprek bij Proscoop bek... Lees meer

‘Een nieuwerwetse werkweek met veel burgerparticipatie’

Een van de elementen van populatiegericht werken is burger centraal of burgerparticipatie... Lees meer

Vacature: communicatiemedewerker (24 uur)

Wij zijn wegens vervanging (zwangerschapsverlof) van augustus tot en met december 2021 op... Lees meer