Geplaatst op: 23 september 2020

Webinar Informatiemanagement ‘Doe de goede dingen en doe ze goed”

Wat is data, informatie en informatiemanagement? Wat kunt u met data en informatie in een veranderingsproces? En wat heeft u er aan? Op woensdag 7 oktober a.s. organiseren wij een interessante webinar over informatiemanagement, waarin deze vragen aan de orde komen. Steeds vaker zijn data en informatie een basis om beslissingen op te nemen, visie te ontwikkelen, interventies te kiezen of problemen te tackelen. Op weg naar een gezonde samenleving speelt data ook in de zorgwereld een grote rol. Wilt u weten welke rol? Bent u geïnteresseerd in wat data en informatie u te bieden hebben? Schrijf u dan in voor dit informatieve webinar.

Meer informatie, programma en inschrijven

Het webinar is vooral een inleiding op het hoe en waarom informatiemanagement een belangrijke rol speelt. Naast een uitleg en toelichting over informatiemanagement in de zorg is er een aansprekend voorbeeld uit de Achterhoek. Met deze casuïstiek wordt duidelijk hoe data verzameld en vertaald worden, zodat de verkregen informatie van waarde is voor de vervolgstappen.

Data in de regio

Wij passen data en informatie al volop toe in de regio. Een goed voorbeeld zijn de regiobeelden die we – samen met partners – in diverse regio’s hebben gemaakt. Een regiobeeld geeft een integraal inzicht in de (positieve) gezondheid van inwoners. Deze informatie helpt om regionaal de goede dingen te doen en ze ook goed te doen. Data en informatiegebruik is ook toepasbaar op lokaal, wijk- en praktijkniveau. U hoort er meer van tijdens het webinar.

Inschrijven

Bent u geïnteresseerd? U treft op de inschrijfpagina op onze website meer informatie over het programma en inschrijving.

Gerelateerde items

Webinar Niet ziek, wel zijn over Welzijn op Recept terugkijken

Ondanks dat het maandagochtend was, was het webinar ‘Niet ziek, wel zijn’ van 12 oktober helemaal... Lees meer

Informatiemanagement

Welke data hebben we nodig van een populatie? Welke kenmerken kunnen we destilleren? Welk... Lees meer

Transformatie in medicatie: hoe out of the box denkt u?

Op donderdag 8 oktober organiseerde de Regionale Zorgalliantie Zwolle (RZA) een webinar over het ... Lees meer