Geplaatst op: 16 juli 2019

Zorgindebuurt.info: kloppen uw gegevens nog?

Zorgindebuurt.info is een openbare website waarop naast de zorgaanbieders, ook patiënten/burgers het regionale zorgaanbod en de samenwerkingsverbanden kunnen vinden. De sociale kaart is daarnaast een praktisch hulpmiddel voor het doorverwijzen van patiënten.

In ontwikkeling

Op dit moment wordt er gewerkt aan de koppeling met een nieuw CRM-systeem. Het is daarom niet meer mogelijk zelf uw gegevens aan te vullen of te wijzigen. Met toestemming van de betrokkenen zijn de zorgprofessionals aan de sociale kaart toegevoegd. Alle professionals hebben een persoonlijk mail ontvangen met de oproep hun gegevens te checken en waar nodig te melden.

Kloppen uw gegevens nog?

Op www.zorgindebuurt.info kunt u uw gegevens bekijken. Zijn de gegevens incompleet of wilt u u uw gegevens wijzigen? Stuur uw aanpassing dan naar mutaties@proscoop.nl. Wij voeren uw wijziging dan handmatig door. Zo blijft het aanbod op Zorgindebuurt actueel en volledig.

 

Update 18-7-19: Naar aanleiding van de mailing over het aanpassen en aanvullen van gegevens is er een groot aantal reacties binnengekomen. Dank hiervoor! De verwerking van de mutaties en het verschijnen daarvan op Zorgindebuurt.info volgt zo spoedig mogelijk. 

Gerelateerde items

Zorgindebuurt.info legt verbinding met sociaal domein gemeenten

Waar bevindt zich welke eerstelijnspraktijk? Welke zorgfuncties vindt u in welke praktijk... Lees meer

Innovatie

Als 'meer van hetzelfde' niet langer het gewenste resultaat oplevert, is het nodig naar n... Lees meer

Zorg in de buurt

Waar bevindt zich welke eerstelijnspraktijk? Welke zorgfuncties vindt u in welke praktijk... Lees meer