Geplaatst op: 15 december 2022

Adrie Roetert

Bestuursassistent

Aan jezelf werken is geen doel, maar een proces, dat je hele leven doorgaat. Het maakt niet uit hoe lang het duurt – je hebt alle tijd van de wereld

Louise Hay

Mensen om mij heen ondersteunen, motiveren en helpen. Mijzelf ontplooien. Bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Proscoop. Deze drie dingen motiveren mij iedere dag om aan de slag te gaan, samen met een enthousiaste club mensen.

De rode draad bij Proscoop is gezondheid. Als bestuursassistent houd ik mij graag bezig met strategie en het doorontwikkelen van Proscoop en haar medewerkers, waarbij ik deze rode draad niet uit het oog verlies.

Gezondheid is ook de rode draad, buiten mijn functie bij Proscoop. Mijn interesse in gezondheid en voeding is groot, vandaar dat ik (orthomoleculaire) voedingsleer studeerde. Wat ooit als hobby startte, is nu uitgegroeid tot een eigen praktijk in voeding en leefstijl. Binnen mijn praktijk adviseer ik mensen om hun eigen gezonde weg te vinden naar een nieuwe leefstijl.

Proscoop en de zorgsector zijn continu in beweging. Zelf blijf ik ook graag in beweging. Het blijven ontwikkelen vind ik belangrijk, dit een levenslang proces. Het geeft mij energie en voldoening. Als Proscoop hebben wij veel kennis en kunde in huis, iedereen met haar/zijn eigen talenten en achtergrond. Ik ga de uitdaging aan om samen met gedreven collega’s te werken aan de transitie in de zorg: van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag, waar mijn interesse en achtergrond ongetwijfeld aan bijdragen.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdagmorgen en donderdag