Geplaatst op: 14 januari 2020

Ayse Baltaci

Adviseur

‘Stap voor stap werken aan het grote geheel’

Veranderingen volgen elkaar in snel tempo op in de zorg. Dit vraagt veel van mensen. Of het nu om een andere samenwerking, visie of aanpak gaat; verandering gaat gepaard met complexe vraagstukken, waar ik me graag in verdiep.
Waardegedreven zorg staat hoog in het vaandel bij Proscoop. Ik merk hoe belangrijk het is om (organisaties in) zorg en welzijn dicht bij elkaar te brengen en de verbinding te zoeken. Immers waardegedreven zorg staat of valt bij goede samenwerking, binnen het eigen domein én met andere domeinen in de keten of het netwerk. Ik ben een enthousiaste, resultaat- en mensgerichte adviseur met de focus op strategische inzet.

Mijn ervaring om mensen te enthousiasmeren en inspireren kan ik goed gebruiken als programma- en projectleider. In de regio Drenthe en Flevoland ben ik betrokken bij mooie programma’s en projecten.  Mijn kracht is samen met partners, het ontwikkelen, realiseren en duurzaam implementeren van oplossingen, waarbij goede zorg en positieve gezondheid centraal staan. Ik word warm van het doorvoeren van verbeteringen en het gezamenlijk behalen van resultaten, waar een ieder vanuit zijn professie aan bijdraagt.

werkdagen: ma | di | do en wo | vr 8.30 – 14.00 uur