Geplaatst op: 2 augustus 2017

Frens Luning

Adviseur

‘Goede samenwerking zorgt voor inspiratie, energie en betere oplossingen’

Zorg en welzijn blijven in ontwikkeling. Dit is nooit af; meebewegen blijft noodzakelijk. Steeds opnieuw oplossingen vinden, rekening houdend met verschillende belangen van betrokken partijen. Vanuit mijn jarenlange ervaring als vrijgevestigd fysiotherapeut, de nodige bestuurlijke functies en als adviseur blijf ik zeer gemotiveerd een bijdrage leveren om te komen tot die passende oplossingen. Oplossingen waar zowel de burger/patiënt als de professional profijt van heeft en met oog voor de kosten.
Na een degelijke omgevingsanalyse ga ik samen met betrokkenen oplossingsgericht aan de slag, met open oog voor ieders belangen. Ik beschik over het nodige reflectie- en doorzettingsvermogen om ook complexe vraagstukken tot een goed einde te brengen.

Een voorbeeld van een resultaat dat samen met vele anderen tot stand is gebracht: Zorgindebuurt.info, de sociale kaart van het regionale zorgaanbod en de raakvlakken met het sociale domein.
Geen reden om achterover te leunen, maar klaar voor doorontwikkeling en het functioneel maken van deze schat aan gegevens.

werkdagen: ma | di | wo | do