Geplaatst op: 2 augustus 2022

Gijs Brouwer

Adviseur

Zorginstellingen helpen bij veranderingen. Dat is mijn belangrijkste drijfveer binnen mijn vak. Ik wil hierin écht wat bereiken. Goede samenwerking heeft namelijk veel impact op de gezondheid van de burger. Samenwerking tussen bijvoorbeeld 1e en 2e lijn lijkt hierin vanzelfsprekend, maar kan heel complex zijn.

Veranderingen hierin teweeg brengen is moeilijk, maar zeker niet onmogelijk. Uiteindelijk hebben wij allemaal hetzelfde doel: gezondere burgers, met betaalbare zorg voor nu en in de toekomst die kwalitatief goed is. Ik zet mij 100% in om dit voor elkaar te krijgen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de werkdruk binnen de zorg verlaagt. Ik ben van mening dat wij dit alles sámen kunnen bereiken, door de zorg optimaal in te richten.

Zoeken naar gezamenlijke doelstellingen binnen samenwerkingen is een goed uitgangspunt, heb ik ervaren. Hierin heb ik veel aandacht voor de verschillen in “taal” en belangen van de (zorg)organisaties. Het allerbelangrijkste vind ik om die doelstellingen te vertalen naar veranderingen die organisaties écht helpen, zodat ze nog meer positieve impact hebben op de kwaliteit van leven van mensen. Want dat is wat mij betreft het allerbelangrijkst: gezonde burgers die goed in hun vel zitten.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag