Geplaatst op: 17 mei 2021

Hans Peter Wittingen

Adviseur

‘Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga dan samen.’

Ik ben als adviseur werkzaam bij Proscoop in regio Zwolle, Salland en Vechtdal. In mijn bachelor en master Bewegingswetenschappen, met de specialisatie ‘healthy ageing’, heb ik kennis opgedaan van bewegen, gezondheid en wetenschappelijk onderzoek. Als (geriatrie)fysiotherapeut heb ik veel praktijkervaring opgedaan in de eerstelijnszorg.

In mijn werk breng ik deze mix van praktijkervaring en theoretische kennis samen. Vanwege mijn expertise op het gebied van onderzoek, heb ik een sterke affiniteit met informatiemanagement en mijn ervaring in de ouderenzorg breng ik in op het thema ouderenzorg.

De huidige beweging van ziekte & zorg naar gezondheid & gedrag spreekt mij sterk aan, omdat deze verschuiving maatschappelijk veel goeds oplevert. De zorgkosten worden beheersbaar, mensen blijven gezonder en de kwaliteit van de nodige zorg kan hoog blijven. De visie van positieve gezondheid helpt deze belangrijke verschuiving blijvend op gang te brengen en te houden én helpt om dit vanuit een brede samenwerking te organiseren.

Goede samenwerking tussen domeinen en disciplines levert uiteindelijk de meeste meerwaarde op voor onze gezondheid.

 

werkdagen: ma | di | do | vrij