Geplaatst op: 2 augustus 2017

Janet Huizer

Manager bedrijfsvoering, innovatie en kwaliteit

‘Een goed hoofd en een goed hart zijn altijd een formidabele combinatie’ (Bron: Nelson Mandela)

Als manager innovatie en bedrijfsvoering ben ik de trotse leidinggevende van een team dat bestaat uit medewerkers op het gebied van bureau coördinatie, communicatie en PR, financiën, managementondersteuning, secretariaat en scholing/deskundigheidsbevordering.

Ik ben een verbinder en voel me betrokken bij de organisatie en mijn collega’s en faciliteer  hen waar mogelijk. Met als doel dat zij hun werk in onze vier gebieden en voor de mensen die daar werken goed kunnen doen. Daarbij probeer ik de interne bedrijfsvoering zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij wat de externe omgeving van de organisatie vraagt. Ik vind het belangrijk dat we als team vanuit een gezamenlijke ambitie samenwerken aan betaalbare zorg in de buurt, met de burger als vertrekpunt. Dat doen we vanuit de ROS Proscoop met een veelheid aan samenwerkingspartners en soms aanvullend vanuit Proscoop Extra waar ik eveneens aanspreekpunt voor ben. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor innovatie, met andere woorden, het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten die aansluiten bij waar onze klanten behoefte aan hebben. Een mooie uitdaging!

Voor zowel de innovatie als de bedrijfsvoering vind ik het van belang dat hoofd en hart goed samenwerken en is Nelson Mandela voor mij een belangrijke inspiratiebron.

werkdagen: di | wo | do | vr (ochtend)