Geplaatst op: 22 mei 2017

Karin van der Steen

Adviseur

‘Juiste mensen op de juiste plek’

Al mijn hele carrière ben ik bezig met gezondheid. Als gezondheidswetenschapper, onderzoeker, docent en nu als adviseur. Inwoners van onze regio’s zo lang mogelijk gezond houden. Met een brede kijk, verbindende kennis en samen. Dat is waar ik voor sta. Ik draag graag bij aan complexe uitdagingen in zorg en welzijn.

Ik houd me vooral bezig met (netwerk)samenwerkingen en verandervraagstukken. Ik hou van beweging creëren en ben een creatieve, analytische verbinder. Alles is informatie, de kunst is om de goede dialoog te voeren of te begeleiden om tot actie én verandering te komen. Ik ben trots dat een aanpak die is ontstaan in één van mijn trajecten, data-dialoog-doen,  nu landelijk wordt gebruikt en verfijnd in het ROS-netwerk. Ook dat onze integrale, populatiegerichte werkwijze steeds meer wordt gezien in het veld.

Ik geloof in een ‘life long learning’, waarin je niet alleen kennis en vaardigheden tot je neemt en toepast, maar juist ook deelt! Door te leren van elkaar, elkaars kwaliteiten optimaal te benutten kun je bouwen aan een omgeving die steeds verandert. Het is belangrijk dat betrokkenen zich gehoord voelen en zoveel mogelijk worden ingezet op kwaliteiten. Ik daag daartoe graag uit, verbind en/of faciliteer. Hierdoor ontstaat (meer) vertrouwen en eigenaarschap. Met de juiste mensen op de juiste plek!

Ik ben o.a. betrokken bij:

werkdagen: ma t/m do