Geplaatst op: 8 april 2022

Lydia Roeten

Communicatieadviseur

The only way to do great work is to love what you do

Steve Jobs

Ik hou van mijn vak. Goede communicatie kan het verschil maken. Het is een krachtige manier om de juiste boodschap over te brengen. Ik beroep mij graag op de quote van Steve Jobs. Hierin vul ik aan: het is niet alleen het werk, maar ook het team waarbinnen ik mij beweeg. Deze twee bij elkaar maken dat ik iedere dag fluitend aan het werk ga, samen met mijn bevlogen collega’s.

Waardevolle, mooie, maatschappelijke doelen bereiken. Hier zet ik mijn creatieve vaardigheden graag voor in. Dagelijks houd ik mij bezig met het schrijven van pakkende teksten, het ontwerpen van beeld en video voor de regioteams. Op vele nieuwsbrieven, uitnodigingen, posters en meer, heb ik mijn communicatie-stempel gedrukt. Ook sta ik onze adviseurs graag bij met een passend communicatie-advies.

Halverwege 2021 stapte ik over vanuit de commerciële sector naar de maatschappelijke sector. De reden? Ik wil graag iets waardevols bijdragen aan onze maatschappij. Proscoop zet zich samen met professionals uit zorg en welzijn in voor het realiseren van een gezonde wijk, gemeente of regio. Met als ultiem doel: gezondheid voor alle inwoners. Ik ben trots dat ik hieraan mijn steentje kan bijdragen.

werkdagen: maandagochtend, dinsdag, woensdag en donderdagochtend