Geplaatst op: 2 augustus 2017

Marja Ooms

Coördinator scholingen en bijeenkomsten

‘Netwerken om te vernieuwen en ontwikkelen’

Proscoop brengt partijen en partners samen om ontwikkelingen en vernieuwingen met elkaar te delen, om samen op te trekken in veranderingsprocessen en samen doelen te halen.

Ik sta – als coördinator bijeenkomsten – bij Proscoop voor het organiseren, meedenken en coördineren van (online) bijeenkomsten. Ik heb een jarenlange ervaring opgebouwd in deze functie en heb de ontwikkelingen naar online zien groeien. Netwerken, ervaringen en ontwikkelingen met elkaar delen heeft een enorme vlucht genomen. De balans tussen hoe we elkaar vinden – online en fysiek – kristalliseert zich uit. De ontwikkeling dat bij netwerken een voorkeur voor een fysieke bijeenkomst is, staat tegenover de ontwikkeling dat kennisuitwisseling vooral online plaatsvindt. Immers online biedt mogelijkheid voor aansluiting van meer en breder publiek.

In het agenda-overzicht op onze website leest u welke bijeenkomsten wij organiseren. De online bijeenkomsten die Proscoop – al dan niet samen met andere partijen – heeft georganiseerd, zijn terug te zien: https://www.proscoop.nl/webinar/

werkdagen: ma | di | wo (ochtend) | do