Geplaatst op: 12 mei 2021

Nelli Kossenko

Adviseur

‘A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality.’ (Yoko Ono)

Samen met onze opdrachtgevers en partners onderzoek en creëer ik mogelijkheden om de gezondheidzorg in Nederland toekomstbestendig in te richten. De gezondheid van de burger staat daarbij centraal. Samenwerken, elkaar versterken en gebruik maken van elkaars expertise vind ik in dat proces belangrijk.
Ik ben gedreven om professionals domeinoverstijgend te verbinden, omdat de leefwereld van de burger domeinoverstijgend en complex is. Populatiegerichte zorg is een integrale werkwijze waar Proscoop zijn expertise in heeft ontwikkeld. Informatiemanagement is een onderdeel van de werkwijze waarin ik met mijn wetenschappelijke achtergrond en analytische vaardigheden een bijdrage kan leveren. Met behulp van degelijke data-analyses help ik onze opdrachtgevers tot inzichten te komen en adviseer ik hen in het onderbouwen van hun populatiegerichte (interventie-)keuzes. De kennis achter de cijfers helpt de verhalen van een populatie te nuanceren; kwalitatief en kwantitatief onderzoeken vullen elkaar daarin mooi aan.

Het innoverende karakter van Proscoop en mijn eigen leer- en nieuwsgierigheid vormen de perfecte match die mij dagelijks inspireert in mijn werk. Ik krijg energie van het benutten van nieuwe (wetenschappelijke) kennis en streef naar optimalisering van werkprocessen. Als sociaal psycholoog gebruik ik mijn verworven inzichten om procesadvisering van betrokken samenwerkingsverbanden op een positieve, weloverwogen manier te faciliteren en draagvlak te creëren.

Ik maak deel uit van Team Regio Arnhem. Ons team werkt vooral in de gemeenten Arnhem, Doesburg, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar. Samen zijn wij meer dan de som der delen!

werkdagen: ma | di | do