Geplaatst op: 17 januari 2023

Renée Struijk

Adviseur

Verbinding is voor mij de basis van alles. Mensen bij elkaar te brengen en samen onderzoeken naar wat er anders kan, hoe het anders kan en waar kansen liggen: daar word ik blij van! Hierbinnen benut ik de kennis vanuit mijn zorgachtergrond, samen met een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Het inzetten van deze ingrediënten geven mij energie en werkplezier.

Proscoop zet zich in voor toekomstbestendige zorg. Daar lever ik graag een waardevolle bijdrage aan. Samen staan we voor vele uitdagingen binnen de zorg.  Denk hierbij aan het optimaliseren van zorgprocessen en verbindingen leggen tussen verschillende sectoren en partijen. Waar staan wij nu en waar willen wij heen? Welke mogelijkheden zijn er? Ik leg de focus graag op preventie vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid.

Collegialiteit en samenwerken vind ik belangrijk. Hoe kunnen wij leren van en met elkaar en samen een bijdrage leveren aan het nu zo onder druk staande zorglandschap, rekening houdend met alle maatschappelijke ontwikkelingen?  Hoe kunnen wij dit samen benaderen vanuit positieve gezondheid en verder ontwikkelen?

In mijn rol als adviseur wil ik binnen projecten en programma’s van betekenis zijn voor een grote groep mensen in verschillende rollen. Mijn ervaringen binnen de zorg kan ik feilloos inzetten binnen de functie van adviseur. Altijd zoek ik naar mogelijkheden. De zorg in de breedste zin van het woord anders vormgeven en verder ontwikkelen, met als doel toekomstbestendig maken. Hoe mooi is het om hieraan te mogen bijdragen binnen een organisatie met zo’n mooie ambitie?

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag