Geplaatst op: 5 mei 2021

Rosalie Visser

Adviseur

“Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd.”

Sinds maart 2021 ben ik werkzaam bij Proscoop als adviseur in de regio Apeldoorn, Zutphen en Achterhoek. Na mijn bachelor verpleegkunde heb ik de master Health Sciences, innovation in public health, afgerond. Deze studie richtte zich op de openbare gezondheidszorg en wat beleid, de wet en regelgeving kunnen betekenen in de verbetering ervan, met speciale aandacht voor de rol van technologie. Gezondheidszorg met een moderne twist.

Bij Proscoop ondersteun ik verschillende projecten met onder andere data- en informatiemanagement. Door het gebruik van data komt veel nuttige informatie boven tafel die helpen om keuzes in een project te motiveren. Meten is een instrument, weten is het doel. Daarnaast biedt het de burger kansen om meer regisseur van hun eigen zorg te worden, de juiste zorg op de juiste plaats te ontvangen en betere gezondheid te ervaren. Dat er steeds meer aandacht komt voor het benutten van deze kansen, vind ik mooi om te zien.

Ik haal mijn energie uit het blijven leren en ontwikkelen samen met anderen. Dit kan ik volop doen doordat Proscoop enthousiast, met veel aandacht, kennis en kunde inspeelt op de huidige en toekomstige gezondheidsuitdagingen.

werkdagen: ma | di | wo | do