Werken bij ons

Werken bij Proscoop betekent je inzetten om de (eerstelijns)zorg voor inwoners in de wijk en regio te versterken. Onze mensen zijn gemotiveerde professionals die hier actief aan bijdragen. Collega’s onderling staan open om te sparren en kennis te delen. Samenwerken aan hetzelfde maatschappelijk doel. Je krijgt bij ons veel vrijheid waardoor er ruimte is voor zelfstandigheid en het nemen van initiatieven. Je werkt vanuit huis, op locatie van de opdrachtgever, vanuit onze standplaats in Zwolle of de trefpunten in de regio (Zutphen of Arnhem).

Proscoopdagen: elkaar motiveren en inspireren

Bij Proscoop vinden wij het ontwikkelen, motiveren en inspireren van alle medewerkers belangrijk. Samen streven naar goede zorg en gezondheid dichtbij. Daarom organiseren wij in het kader van goed werkgeverschap, verspreid over het jaar, een aantal Proscoopdagen. Met als doel: inspireren en leren, zowel mét en van elkaar. Bekijk de video van de laatste Proscoopdag >>

Medewerkers aan het woord

Meer weten over hoe het is om te werken bij Proscoop?
Lees de blogs van adviseurs Ayse Baltaci,  Rosalie Visser, Hans-Peter Wittingen en Rudie van den Berg over werken bij Proscoop.

Benieuwd hoe het is om als nieuweling binnen te komen bij Proscoop? Dit hebben Gijs Brouwer en Lisanne Mulderij, Tessa van Goor en Nynke de Jong mooi verwoord in een interview.

Over Proscoop

Stichting Proscoop is de regionale adviesorganisatie in Noordoost-Nederland. Wij organiseren samenwerking tussen partijen met de burger als uitgangspunt. Wij zijn een Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS) en maken deel uit van een landelijk dekkend ROS-netwerk. Meer weten over Proscoop? Lees verder

Bekijk onze actuele vacatures

Gezocht

Open sollicitatie