Werken bij ons

Proscoop werkt aan goede zorg en gezondheid dichtbij. Dat doen we door samenwerking tussen partijen en domeinen te organiseren met de burgers als uitgangspunt. We geloven dat een sterke eerste lijn de basis is voor goede zorg, doelmatig en dichtbij. Onze medewerkers kennen de regio en de manier waarop de zorg is georganiseerd. Wij hebben zicht op de ontwikkelingen in het zorgdomein en anticiperen continu op de veranderingen die plaatsvinden.

Proscoop is de regionale adviesorganisatie in Noordoost-Nederland voor goede zorg en gezondheid dichtbij. Dat doen wij door samenwerking tussen partijen te organiseren met de burger als uitgangspunt. Wij zijn een Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS) en maken deel uit van een landelijk dekkend ROS-netwerk.

Open sollicitatie

Wij bieden een inspirerende werkomgeving, met interessante opdrachtgevers in een veld dat zich in snel tempo ontwikkelt. Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan onze doelstelling? Een open sollicitatie met cv is altijd welkom. Deze mag gestuurd worden aan hrm@proscoop.nl.