Gezocht

Senior adviseur informatiemanagement (regio Zwolle, Salland en Vechtdal)

Werk jij graag aan complexe vraagstukken rond zorg en gezondheid? Ben jij een adviseur die mensen, data en interventies met elkaar verbindt? Ben jij vernieuwend in je aanpak en daarnaast bedrijfsmatig en inhoudelijk sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

32-38 uur per week (regio Zwolle)


Wat ga je doen?
Als senior adviseur informatiemanagement heb je ruime ervaring opgedaan in een adviserende rol en met programma en projectmanagement, ook op veranderkundig terrein. Vanuit ervaring met acquisitie op tactisch en strategisch niveau ben je in staat om draagvlak te creëren voor bestuurlijke samenwerking in de verschillende netwerken. Het belang van informatiemanagement in de zorg weet je in dit proces doorlopend op de agenda te plaatsen. Hiervoor signaleer je kansen en weet je de juiste partijen met elkaar te verbinden. Je bent de gesprekspartner en in dit proces zit je vooral in de rol van regisseur. Je stimuleert op basis van data en informatie de samenwerking en weet daarmee te komen tot gemeenschappelijke ambities en doelen. Je bent iemand die kansen ziet, mensen verbindt en groepen in beweging brengt. Daarbij heb je oog voor ieders belangen. Je bent vooral in de regio Zwolle, Salland en Vechtdal actief maar je ondersteunt ook regio-overstijgende projecten op basis van jouw specifieke expertise.

 

Jouw profiel:
Je hebt een academische opleiding gevolgd met aantoonbare ervaring met dataverzameling, methodologie en statistiek . Daarnaast heb je een ruime ervaring opgedaan met programma en project management. En verder:

  • Goede communicatieve en samenwerkingsgerichte eigenschappen;
  • Enthousiast, energiek, flexibel, daadkrachtig en resultaatgericht;
  • In staat om zelfstandig te werken
  • Bereidheid tot het verrichten van werkzaamheden in de avonduren;
  • In bezit van eigen vervoer
  • Affiniteit met (eerstelijns) zorg is een pré


Wat wij je bieden:
Wij bieden een inspirerende werkomgeving, met interessante opdrachtgevers in het snel ontwikkelende zorglandschap. Jouw werkgebied is vooral de regio Zwolle, Salland en Vechtdal. Je krijgt van ons ruimte voor zelfstandigheid en het nemen van initiatieven.  De functie is ingedeeld in schaal 11 van de CAO huisartsenzorg. Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar, met mogelijkheden voor verlenging.


Over ons:

Proscoop is de regionale adviesorganisatie in Noordoost-Nederland die vanuit een maatschappelijke opdracht organisaties in zorg en welzijn adviseert over en ondersteunt bij het werken aan gezondheid en waardegedreven zorg. Wij zijn een Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS) en maken deel uit van een landelijk dekkend ROS-netwerk. Vanuit Proscoop Extra BV voeren we opdrachten uit die niet direct onder de maatschappelijke opdracht van de ROS vallen.

 

Informatie:
Informatie over de functie kun je inwinnen bij Arie Jongejan, directeur- bestuurder via 06-13603745 of bij Jantien Heideman, senior adviseur IM via 06-16044179.

Reageer op deze vacature

1Uw gegevens
2Uw sollicitatie

Aanvullende informatie

Contactpersoon Patricia Seinen
Telefoonnummer 055 - 50 58 610