De gemeenten Arnhem, Doesburg, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar vormen samen onze regio Arnhem. Waar liggen in deze regio mogelijkheden en kansen? Welke risico’s en knelpunten er zijn? Wie zijn er nodig om goede zorg en gezondheid dichtbij te organiseren?

In de regio Arnhem zien we ontwikkelingen die om samenhang en samenwerking vragen. Dat zijn: ouderen, GGZ, jeugd, geboortezorg, substitutie en gebiedsgericht samenwerken. Er liggen veel kansen om populatiegerichte zorg te realiseren, maar dit gaat niet vanzelf.
Onze adviseurs brengen verbinding en samenhang. Zo zijn we betrokken bij onder meer Pelgrim (populatiemanagement eerstelijnsgezondheidszorg in Arnhem)  en VSV Kracht Arnhem e.o. (projectondersteuning, ketenbrede afspraken zorg en sociaal domein).

Regioteam Arnhem e.o. gelooft in de kracht van samenwerking voor zorg en positieve gezondheid. Waarbij burgers betere en betaalbare zorg ervaren en meer regie hebben op hun gezondheid. Meer over onze werkwijze.

Onze mensen in de regio Arnhem

Onze laatste
nieuws artikelen

Nieuws - 24 september 2019

Masterclass voor zorgverleners over ambitie, positieve gezondheid en van ZZ naar GG

Nieuws - 13 augustus 2019

Ondersteuning aan kwetsbare (potentiële) ouders bij kinderwens in Arnhem

Nieuws - 05 juli 2019

Bouwen aan samenwerking rondom oncologie

Nieuws - 28 juni 2019

‘Stilstaan en vooruitkijken op de samenwerking rond de oncologische patiënt.’

Nieuws - 18 juni 2019

Regio Arnhem en De Liemers start met proef palliatieve zorgcoach 

Agenda

Bekijk de gehele agenda