De gemeenten Arnhem, Doesburg, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar vormen samen onze regio Arnhem. Waar liggen in deze regio mogelijkheden en kansen? Welke risico’s en knelpunten er zijn? Wie zijn er nodig om goede zorg en gezondheid dichtbij te organiseren?

In de regio Arnhem zien we ontwikkelingen die om samenhang en samenwerking vragen. Dat zijn: ouderen, GGZ, jeugd, geboortezorg, substitutie en gebiedsgericht samenwerken. Er liggen veel kansen om populatiegerichte zorg te realiseren, maar dit gaat niet vanzelf.
Onze adviseurs brengen verbinding en samenhang. Zo zijn we betrokken bij onder meer Pelgrim (populatiemanagement eerstelijnsgezondheidszorg in Arnhem)  en VSV Kracht Arnhem e.o. (projectondersteuning, ketenbrede afspraken zorg en sociaal domein).

Regioteam Arnhem e.o. gelooft in de kracht van samenwerking voor zorg en positieve gezondheid. Waarbij burgers betere en betaalbare zorg ervaren en meer regie hebben op hun gezondheid. Meer over onze werkwijze.

Onze mensen in de regio Arnhem

Onze laatste
nieuws artikelen

Nieuws - 19 februari 2019

Regionale netwerken in verwijsgids kanker

Nieuws - 29 januari 2019

Netwerkbijeenkomst Gezond Ouder worden in de gemeente Renkum

Nieuws - 18 december 2018

Coöperatie IJsselstromen in Doesburg viert jubileum

Nieuws - 04 december 2018

Oncologienetwerken Doesburg, Doetinchem en Didam uit de startblokken

Nieuws - 31 oktober 2018

Depressie preventie; e-learning voor wijkprofessionals

Agenda

Bekijk de gehele agenda