De Zorgondernemersscan

Welke type zorgondernemer bent u? Bent u een organisator, analysator, verbinder of pionier? Waar liggen uw kwaliteiten als ondernemer? Waar liggen sterke en zwakke punten binnen uw team? Hoe doet u het als zorgondernemer? De ‘Zorgondernemersscan’ is een handige tool die u dat snel laat zien en helpt u samen het gesprek te voeren.

Welke type Zorgondernemer bent u?

Naast de zorg voor uw patiënten heeft u de zorg voor goed ondernemerschap zodat de praktijk goed functioneert. Dat vraagt van u andere vaardigheden en inspanningen. Proscoop heeft samen met het bedrijf Entrepreneur Consultancy, op basis van wetenschappelijk onderzoek ‘De Zorgondernemersscan’ ontwikkeld. De scan zegt iets over uw eigenschappen, kwaliteiten en denkstijlen.

Voor wie?

Alle ondernemende eerstelijnszorgverleners en ook goed toepasbaar bij vacatures of praktijkopvolging.
U kunt de scan ook maken met uw team, zodat u inzicht krijgt in de ondernemerskwaliteiten van de zorgondernemers in uw team.

Werkwijze

U vult online een vragenlijst in, waarna u een persoonlijk rapport ontvangt met uw ondernemerskwaliteiten, met daarbij een benchmark. U kunt ook 360 graden feedback vragen aan uw naaste of collega. Zo weet u waar u staat als zorgondernemer. Na ontvangst van de scan maakt onze adviseur een afspraak voor een persoonlijk- of teamgesprek om de uitkomsten van de scan met u te bespreken.

Interesse?

  • Een individuele scan, inclusief een persoonlijk- of teamgesprek met onze adviseur, kost € 149,00. Een teamscan voor twee personen kost € 214,00. Een teamscan voor drie personen kost € 279,00. Alle bedragen zijn exclusief btw.
  • Wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze adviseur Rudie van den Berg. Zij vertelt u graag meer.
  • Bekijk hier onze brochure over de zorgondernemerscan.