Zelfservice

U bent als zorgverlener dagelijks bezig in en met uw praktijk en u merkt als geen ander dat ontwikkelingen, mogelijkheden en vormen van (financiële) ondersteuning elkaar in rap tempo opvolgen. U staat open voor nieuwe vormen of middelen voor praktijkvoering, samenwerking en innovatie. Deze initiatieven zijn waardevol in de  ontwikkeling van de zorg. Wij ondersteunen innovatieve initiatieven en helpen u graag.

Tools

De eerste stap zetten kan een lastige zijn. Wij ontwikkelen tools waarmee u zelf een eerste stap zet.

 • Checklist digitale zorg in de zorgpraktijk
  U wilt (meer) digitale zorg toepassen in uw praktijk en met onze checklist krijgt u een beeld in welke mate uw praktijk voldoet aan de criteria van de inspectie én/of van de stappen die u moet nemen. Start hier de checklist.
 • Gegevensdeling bij samenwerking zorg – sociaal domein
  Wanneer mag u informatie delen? Welke informatie deelt u dan? En wat moet u regelen om te voldoen aan de AVG (geheimhoudings- en informatieplicht). Om goede zorg en ondersteuning te bieden is afstemming en gegevensuitwisseling noodzakelijk. Wij ontwikkelden een beslisinstrument als hulpmiddel om in complexe situaties een juiste afweging te kunnen maken.
 • De Zorgondernemersscan
  Goed ondernemerschap is een voorwaarde voor een goed functionerende praktijk. Wij hebben samen met Entrepreneur Consultancy ‘De Zorgondernemersscan’ ontwikkeld. Deze scan is geschikt voor alle ondernemende eerstelijnszorgverleners. U kunt de scan individueel maken maar ook als team, zodat u inzicht krijgt in de ondernemerskwaliteiten van de zorgondernemers in uw team. De Zorgondernemersscan bestaat uit het online invullen van een vragenlijst. U ontvangt dan een persoonlijk rapport, met daarbij een vergelijking met andere zorgverleners (benchmark).
  Heeft u interesse voor deze Zorgondernemersscan? Download dan onze brochure of neem contact op met adviseur Rudie van den Berg.
 • De Vacaturebank 

Meer tools zelforganisatie

Wij ontwikkelen verder aan tools die u helpen bij nieuwe initiatieven. U mag in de toekomst nog meer van deze handige zelfservice-tools van ons verwachten.

Gerelateerde items

Op zoek naar de kroonjuwelen van 50 jaar gezondheidszorg

De organisatie in de eerstelijnsgezondheidszorg heeft zich in de afgelopen 50 jaar ontwik... Lees meer

SLIMMER en Cool; een andere kijk op gezondheid in de Achterhoek

We zijn ons steeds meer bewust hoe belangrijk een gezonde leefstijl is. Goed eten, goed b... Lees meer

Welzijn op Recept van start in de Achterhoek

In de Achterhoek wordt gestart met Welzijn op Recept. Welzijn op Recept is een vorm van i... Lees meer