Zelfservice

U bent als zorgverlener dagelijks bezig in en met uw praktijk en u merkt als geen ander dat ontwikkelingen, mogelijkheden en vormen van (financiële) ondersteuning elkaar in rap tempo opvolgen. U staat open voor nieuwe vormen of middelen voor praktijkvoering, samenwerking en innovatie. Deze initiatieven zijn waardevol in de  ontwikkeling van de zorg. Wij ondersteunen innovatieve initiatieven en helpen u graag.

Tools

De eerste stap zetten kan een lastige zijn. Wij ontwikkelen tools waarmee u zelf een eerste stap zet.

 • Checklist digitale zorg in de zorgpraktijk
  U wilt (meer) digitale zorg toepassen in uw praktijk en met onze checklist krijgt u een beeld in welke mate uw praktijk voldoet aan de criteria van de inspectie én/of van de stappen die u moet nemen. Start hier de checklist.
 • Gegevensdeling bij samenwerking zorg – sociaal domein
  Wanneer mag u informatie delen? Welke informatie deelt u dan? En wat moet u regelen om te voldoen aan de AVG (geheimhoudings- en informatieplicht). Om goede zorg en ondersteuning te bieden is afstemming en gegevensuitwisseling noodzakelijk. Wij ontwikkelden een beslisinstrument als hulpmiddel om in complexe situaties een juiste afweging te kunnen maken.
 • De Zorgondernemersscan
  Goed ondernemerschap is een voorwaarde voor een goed functionerende praktijk. Wij hebben samen met Entrepreneur Consultancy ‘De Zorgondernemersscan’ ontwikkeld. Deze scan is geschikt voor alle ondernemende eerstelijnszorgverleners. U kunt de scan individueel maken maar ook als team, zodat u inzicht krijgt in de ondernemerskwaliteiten van de zorgondernemers in uw team. De Zorgondernemersscan bestaat uit het online invullen van een vragenlijst. U ontvangt dan een persoonlijk rapport, met daarbij een vergelijking met andere zorgverleners (benchmark).
  Heeft u interesse voor deze Zorgondernemersscan? Download dan onze brochure of neem contact op met adviseur Rudie van den Berg.
 • De Vacaturebank 

Meer tools zelforganisatie

Wij ontwikkelen verder aan tools die u helpen bij nieuwe initiatieven. U mag in de toekomst nog meer van deze handige zelfservice-tools van ons verwachten.

Gerelateerde items

25 mei | Café Doodgewoon over ‘Praat voordat je gaat’

Op dinsdag 25 mei 2021 organiseert het Netwerk Palliatieve Zorg Oost-Veluwe een online bijeenk... Lees meer

Passende zorg door inzet van palliatieve zorgcoach

Welke meerwaarde levert een palliatieve zorg-coach (PZ-coach) aan een patiënt? Wat doet d... Lees meer

SOLK Hardenberg webinar: inspirerend en geeft energie!

De initiatiefgroep SOLK 'werkgebied ziekenhuis Hardenberg' organiseerde samen met Proscoo... Lees meer