Gezocht

2 doktersasistentes gezocht voor samen 6 dagen per week Paterswolde Hap De Fontein

Gezocht te Paterswolde, vlak bij Groningen 2 doktersassistenten. De huidige assistente gaat verhuizen en we wilden al in FTE uitbreiden.

Je taken kunnen alle assistente werkzaamheden betreffen. Van balie tot ketenzorg spreekuren, tot bloed prikken, ECG en spiro afnemen. Uiteraard zijn ook de gebruikelijke assistente werkzaamheden zoals im prikken, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen mogelijk. Afhankelijk van je ervaring en je wensen en de wensen van de andere assistentes worden de taken verdeeld en kan je meer of minder uitdaging aangaan.

Het betreft een huisartsenpraktijk met een echtpaar huisarts en 3 assistentes, een psychologe en een diëtiste. De lijnen tussen ons zijn kort. Lol hebben in je werk en onderlinge goede sfeer vinden we belangrijk. Immers een blije patiënt en een blije medewerker geeft een optimale werkrelatie. Het belangrijkste vinden we dan ook een professionele klantgerichte houding, collegialiteit en flexibiliteit, de rest kan geleerd worden. Ben jij toe aan een vaste werkplek met veel variatie, dan is dit de plek voor jou.

Graag je brief met motivatie en een CV sturen naar defontein@ezorg.nl

Reageer op deze vacature

"*" geeft vereiste velden aan

1Uw gegevens
2Uw sollicitatie

Aanvullende informatie

Contactpersoon 0
Telefoonnummer 050-3091785
Website https://www.huisartsenpraktijkdefontein.nl