Aangeboden

Doktersassistente (Odoorn)

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk NoorderEs in Odoorn zoekt per direct een doktersassistente voor 27 uur per week.

De praktijk
Huisartsenpraktijk NoorderEs is een DEKRA-geaccrediteerde praktijk met twee praktijkhouders, 1 POH-somatiek, 3 apotheekassistentes en 3 doktersassistentes. Het betreft een dorpspraktijk met ongeveer 3100 patiënten uit vooral Odoorn, Odoornerveen, Klijndijk en Valthe. De praktijk is een opleidingspraktijk voor dokters- en apotheekassistentes en huisartsen en wij werken met huisartseninformatiesysteem Mira.

Huisartsenpraktijk NoorderEs vormt tezamen met praktijken uit de regio een samenwerkingsverband in Huisartsencoöperatie De Es.

Functieomschrijving
Je bent onder andere verantwoordelijk voor de telefonische triage en onder supervisie van de huisarts doe je spreekuur met betrekking tot CVRM en diabetes mellitus. Uitstrijkjes afnemen, ECG’s maken, wratten aanstippen en bloed afnemen behoren eveneens tot je takenpakket.

Wij zoeken
Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste gediplomeerde doktersassistent(e) met een flexibele instelling die graag zelfstandig werkt, van doorpakken houdt en in staat is om adequaat te handelen in stresssituaties.

Daarnaast vragen wij:
– ervaring met telefonische triage (NTS of NHG)
– ervaring met zelfstandig spreekuren houden is een pré
– ervaring in een apotheekhoudende praktijk is een pré maar zeker niet noodzakelijk

Wij bieden
Een gezellige, sfeervolle werkplek met leuke, enthousiaste collega’s in een nieuw, ruim en modern pand. In deze zelfstandige functie heb jij alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en nascholingen te volgen. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Huisartsenzorg. Je begint met een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Geïnteresseerd?
Ben jij een gediplomeerde doktersassistent(e) of bijna klaar met de opleiding en wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met CV graag voor 10 januari 2022.
Onze contactgegevens

 

Wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met de praktijkmanager:
Ina Hofstede
AHAP NoorderEs
Paasbergen 3, 7873 BE Odoorn
Tel: 06-10440417
e-mail: praktijkmanagerodoorn@ezorg.nl

Wil je meer informatie over onze praktijk, bezoek dan eens onze website: www.de-es.com/NoorderEs

Reageer op dit aanbod

"*" geeft vereiste velden aan

Aanvullende informatie

Contactpersoon 0
Telefoonnummer 0610440417
Website https://odoorn.uwartsonline.nl/