Gezocht

Gediplomeerd Praktijkondersteuner GGZ

HOOG [Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland] staat garant voor samenhang, samenwerking, ondersteuning en innovatie. In HOOG werken de regio’s Apeldoorn, Oost-Achterhoek en Zutphen samen aan hoogwaardige huisartsenzorg. De organisatie is het aanspreekpunt voor samenwerkingspartners aangaande praktijk overstijgende zaken en wil de centrale positie van huisartsen in de regio faciliteren en versterken. Het bieden van zorg tijdens avond-, nacht-, en weekenden alsmede het ondersteunen en toerusten van huisartsenpraktijken in het leveren van zorg aan chronisch zieken, ouderen en GGZ-patiënten zijn speerpunten.

HuisartsenOrganisatie Oost Gelderland (HOOG) zoekt voor Huisartspraktijk Marktplein te Brummen per 1 februari 2023 een

Gediplomeerd Praktijkondersteuner GGZ, 14-16 uur per week

Je bent werkzaam als praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk met 3 huisartsen, 1 huisarts in opleiding, 2 doktersassistenten en 2 praktijkondersteuners Somatiek en Ouderenzorg.

Wat worden jouw werkzaamheden?
Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijns zorg aan patiënten met uiteenlopende psychosociale problematiek voor alle leeftijdsgroepen. Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit. Hierbij kun je denken aan: probleemverheldering, (kortdurende) behandeling van angst en depressie, stress en burn-out, rouwverwerking, emotieregulatie en begeleiding van chronisch psychiatrische patiënten of overbruggingscontacten naar de 2e lijn.

Wat vragen we van jou?
Je hebt de opleiding tot Praktijkondersteuner GGZ (bijna) afgerond. Ervaring als POH-GGZ, SPV’er of psycholoog is een pré. Je beschikt over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden en je werkt zelfstandig en gestructureerd. Je voelt je medeverantwoordelijk voor het continue verbeterproces binnen de praktijken.
Voor de functie van praktijkondersteuner GGZ is een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een zelfstandige functie in dynamische praktijk met enthousiaste collega’s.
Je komt in dienst van HOOG en wordt uitgeleend aan de huisartsenpraktijk. Het betreft een dienstverband voor een jaar met perspectieven voor verlenging bij wederzijdse tevredenheid.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de CAO Huisartsenzorg. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.451,- maximaal € 4.985,- bij een fulltime dienstverband (schaal 8/9).

Informatie, procedure en sollicitatie
Meer informatie over de praktijk vind je op de website van de praktijk: www.huisartsenpraktijkmarktplein.nl . Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Tom Geverink (huisarts), te bereiken op telefoonnummer 0575-561281. Wij zien jouw sollicitatie met actuele cv en beschikbaarheid graag per mail tegemoet voor 9 december a.s. Je kan jouw sollicitatie richten aan HOOG, t.a.v. afdeling HRM, e-mail: werkenbij@hoogzorg.nl onder vermelding van ‘vacature POH-GGZ Marktplein’.

Reageer op deze vacature

"*" geeft vereiste velden aan

1Uw gegevens
2Uw sollicitatie

Aanvullende informatie

Contactpersoon 0
Telefoonnummer 085-535363106
Website https://www.hoogzorg.nl/werken-bij-hoog/vacatures/