Gezocht

Hagro-/Praktijkmanager Groenlo-Beltrum

Vanwege pensionering van de huidige Hagromanager zoekt de Huisartsengroep (HAGRO) Groenlo-Beltrum per 15 april 2023 een Hagro-/Praktijkmanager voor 24 uur per week.

Over ons
De HAGRO bestaat uit drie praktijken in verschillende organisatievormen en biedt aan ca.12.500 patiënten huisartsenzorg in Groenlo en Beltrum en omgeving. De HAGRO bestaat uit totaal 6 huisartsen, 10 praktijkondersteuners (somatiek, ouderen en GGZ), 10 doktersassistentes en 3 apothekersassistentes.
De HAGRO kent een goede onderlinge samenwerking en afstemming waarbij gestreefd wordt om daar waar mogelijk zaken gezamenlijk op te pakken. Alle drie de praktijken zijn NHG-geaccrediteerd en er wordt bewust gewerkt aan kwaliteitsverbetering.

Wat worden jouw werkzaamheden?
Als Praktijkmanager C ondersteun je de huisartsen bij de beleidsmatige, organisatorische en personele kanten van de huisartsenzorg en anticipeert op nieuwe ontwikkelingen. Je zorgt ervoor dat alle processen binnen de praktijken goed draaien.
Daarnaast biedt de manager ondersteuning bij het realiseren van samenwerking, zorgvernieuwing, herinrichten van het zorgveld en het borgen van continuïteit van huisartsenzorg met een goede kwaliteit voor nu en in de toekomst.

Wat vragen wij?
• HBO of WO werk- en denkniveau, aangevuld met opleidingen op het gebied van management en organisatie;
• Meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare managementfunctie binnen de eerstelijnszorg.
• Resultaatgericht en besluitvaardig;
• Je weet mensen te stimuleren en te motiveren;
• Je werkt gestructureerd en kunt zowel op operationeel als strategisch niveau uitvoering geven aan werkzaamheden;
• Je beschikt over doorzettingsvermogen en overtuigingskracht waarbij je kan omgaan met belangentegenstellingen;
• Je beschikt over integere persoonlijkheid die samenwerking, collegialiteit en klantgerichtheid stimuleert.
• Je bent flexibel beschikbaar

Wat bieden wij?
Wij bieden je een zelfstandige functie in een open en collegiale werkomgeving. Je komt in dienst van Huisartsenpraktijk Den Papendiek als penvoerder van de Hagro. Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor de duur van één jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de CAO Huisartsenzorg. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 4.071,- en maximaal € 5.202,- bij een fulltime dienstverband (schaal 9).

Informatie, procedure en sollicitatie
Voor inlichtingen kan je contact opnemen met Carine Dam (Hagromanager) te bereiken op telefoonnummer (06) 47998338. Wij zien jouw sollicitatie met actuele cv graag tegemoet uiterlijk 10 januari 2023. Je kunt je sollicitatie richten aan Hagro Groenlo-Beltrum, t.a.v. mw. C. Dam, e-mail: hagro.groenlobeltrum@gmail.com onder vermelding van ‘Hagromanager Groenlo-Beltrum’. De sollicitatiegesprekken worden gepland op woensdag 11 januari en/of 25 januari.

Reageer op deze vacature

"*" geeft vereiste velden aan

1Uw gegevens
2Uw sollicitatie

Aanvullende informatie

Contactpersoon Carine Dam
Telefoonnummer 06-47998338