Gezocht

Huisarts praktijkovername in duopraktijk Kampen (0,6 fte)

Na ruim 10 jaar heel prettig te hebben samengewerkt, heeft Els van Veen besloten te willen stoppen als praktijk houdende huisarts. Daarom zijn wij, Els van Veen en Christina Stienstra, vanaf 1 juli 2020 op zoek naar een

Huisarts (0,6 fte) voor praktijkovername in duo praktijk Stienstra en Van Veen te Kampen

Onze goed georganiseerde praktijk met zo’n 2750 patiënten is gehuisvest in een prachtig gerenoveerde voormalige school, met een karakteristieke uitstraling. De royale huisartsenpraktijk bevindt zich op de eerste verdieping, met uitzicht op het hertenkamp. De wachtkamer, frontoffice en backoffice delen we met de Hanzepraktijk, waar Art van den Noort en Sandra Roest werkzaam zijn. In het pand zijn diverse andere disciplines werkzaam, waaronder een apotheek en fysiotherapeuten.

Er werken twee zeer ervaren en zelfstandig werkende doktersassistenten, een POH somatiek en een POH-GGZ. We vinden een goede werksfeer buitengewoon belangrijk.

We zoeken:

Een collega met enthousiasme om de praktijk samen met Christina Stienstra voort te zetten. Iemand die zich in wil zetten voor een goede patiëntenzorg en voor een positieve werksfeer.

Zie onze website www.stienstraenvanveen.nl voor meer informatie.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Els van Veen (06 13 52 41 28) of Christina Stienstra (06 41 98 66 65).

Reacties graag naar cstienstra@telfort.nl

Aanvullende informatie

Contactpersoon Christina Stienstra
Website https://www.stienstraenvanveen.nl/
Telefoonnummer 06 41 98 66 65
Reageer