Gezocht

POH-Somatiek in Brummen

Gezocht!! Enthousiaste POH-Somatiek voor huisartsenpraktijk de Meidoorn, voor 2 dagen per week (16 uur per week). Het betreft een tijdelijk dienstverband i.v.m. zwangerschaps- en ouderschapsverlof voor de (minimale) periode van 15 januari t/m 16 juni 2023.

De Praktijk
2950 patiënten waarvan 179 verstandelijk gehandicapten binnen instellingen van Philadelphia en Elver. (www.meidoorn.info)

Waar?
Gemeente Brummen, verstedelijkt platteland in het coulisselandschap tussen Veluwe en IJssel. Sinds juni 2019 gevestigd in Gezondheidscentrum de Toren. Hier werken we samen met veel zorgverleners en hebben voor onze patiënten een laagdrempelig en breed zorgaanbod. (www.gcdetoren.nl)

Wie wij zoeken
Een enthousiaste – liefst ervaren – praktijkondersteuner voor onze patiënten met chronische aandoeningen als COPD, Diabetes en Cardiovasculaire aandoeningen. Zij/hij zal samenwerken met onze andere vaste POH-Somatiek; taken en aandachtsgebieden kunnen in overleg afgestemd worden. Werkdagen in overleg.

Wat wij bieden
Een prettige werkplek in ons team, waarbij je naast de twee huisartsen en de vaste waarnemer samen met goed ingewerkte assistentes, een verpleegkundig specialist in opleiding, een praktijkmanager, vier praktijkondersteuners (2 somatiek, 1 GGZ en 1 jeugd) verantwoordelijk bent voor de gehele praktijkpopulatie.

Reageren en vragen:
Voor meer informatie bel gerust en vraag naar
Marcel Kerkhoven of Marijke den Braven (0575-562224)

Mail je brief en CV voor 31 oktober naar Evelien Hofstede, praktijkmanager: ehofstede@meidoorn.info

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 3 november aanstaande.

Wil je meer uren werken?
Is 16 uur te weinig? Huisartsenpraktijk de Linde in Ruurlo zoekt voor dezelfde periode een POH-Somatiek. De vacature kun je vinden op www.huisartsenruurlo.com

Reageer op deze vacature

"*" geeft vereiste velden aan

1Uw gegevens
2Uw sollicitatie

Aanvullende informatie

Contactpersoon 0
Telefoonnummer 0575562224
Website https://www.meidoorn.info