Gezocht

Praktijkondersteuner Jeugd

Alle huisartsen in de regio’s Apeldoorn, Oost-Achterhoek en Zutphen hebben zich krachtig georganiseerd in drie regionale Huisartsencoöperaties. Deze drie coöperaties zijn aandeelhouder van HOOG. HOOG staat garant voor samenhang, samenwerking, ondersteuning en innovatie.

HOOG is het aanspreekpunt voor samenwerkingspartners aangaande praktijk-overstijgende zaken en wil de centrale positie van huisartsen in de regio faciliteren en versterken. Het bieden van zorg tijdens avond-, nacht-, en weekenden alsmede het ondersteunen en toerusten van huisartsenpraktijken in het leveren van zorg aan chronisch zieken, ouderen en GGZ-patiënten zijn speerpunten.

HuisartsenOrganisatie Oost Gelderland (HOOG) zoekt voor de huisartsenpraktijken in Brummen en Eerbeek per 1 januari 2023 een:

Praktijkondersteuner Jeugd
24 uur per week

Wat worden jouw werkzaamheden?
Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning, begeleiding, kortdurende behandeling en zo nodig verwijzing van jeugd ( 0 – 18 jaar) met psychische, psychosomatische, psychosociale en psychiatrische problematiek. Doel is de eerstelijns Jeugd- en opvoedhulp voor jeugdigen vanuit de huisartsenpraktijk te bieden en te verbinden met Team voor Elkaar, het wijkteam van de gemeente Brummen.

Je verzorgt een uitgebreide intake, een brede probleem- en vraagverheldering met kind/jongere en diens ouders/verzorgers/netwerk. Je adviseert de huisarts over in te zetten preventieve interventies, algemene voorzieningen en/of doorverwijzing naar ( specialistische) zorg. In overleg met de huisarts genereer je een gezins- en behandel-/zorgplan en definieer je resultaten. Bij hulpvragen WMO, werk- en inkomen, multi-problem problematiek en welzijnsvragen verwijs je door naar Team voor Elkaar.

Het leggen en onderhouden van contacten met het netwerk van het kind/jongere en gezin vormen eveneens een belangrijke taak in deze functie. Je hebt kennis van het sociale netwerk in de gemeente en weet wie expertise heeft.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt één van de volgende opleidingen afgerond: Jeugdhulpverlener op HBO-niveau ( inschrijving in het SKJ is bij deze opleiding een vereiste), Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, HBO-V met differentiatie GGZ én scholing tot praktijkondersteuner GGZ op HBO-niveau, B-verpleegkundige én scholing tot praktijkondersteuner GGZ, verpleegkundig specialist GGZ, universitaire masteropleiding psychologie met differentiatie klinische kinder- en jeugdpsychologie, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening met differentiatie GGZ en scholing praktijkondersteuner GGZ, Sociaal Pedagogische Hulpverlening met differentiatie GGZ ( of post- HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker én scholing POH GGZ bij een Hogeschool).

Tevens is een aantal jaren relevante werkervaring in de 1ste of 2e lijns GGZ zorg, met sterke affiniteit met de doelgroep 0 – 18 jarigen een vereiste.

De termen motiveren, verbinden, samenwerken en toegankelijkheid kenmerken jou als professional. Je beschikt over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt zelfstandig en gestructureerd.

Voor de functie van praktijkondersteuner Jeugd is een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een zelfstandige functie in dynamische huisartsenpraktijken met enthousiaste collega’s. Je komt in dienst van HOOG en wordt uitgeleend aan de huisartsenpraktijken in Brummen en Eerbeek. Het betreft een dienstverband voor één jaar met perspectieven voor verlenging bij goed functioneren.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de CAO Huisartsenzorg. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is ingeschaald in schaal 8 of 9.

Informatie, procedure en sollicitatie
Meer informatie over de praktijken vind je op de website van de praktijken. Voor vragen kan je contact opnemen met Gabriëlle Parel, Manager Zorg, te bereiken op telefoonnummer 06-20368159.
Wij zien jouw sollicitatie met actuele cv graag per mail tegemoet vóór 31 oktober a.s. Je kan jouw sollicitatie richten aan HOOG, t.a.v. afdeling HRM, e-mail: werkenbij@hoogzorg.nl, onder vermelding van ‘vacature POH-Jeugd Brummen-Eerbeek’.

Reageer op deze vacature

"*" geeft vereiste velden aan

1Uw gegevens
2Uw sollicitatie

Aanvullende informatie

Contactpersoon 0
Telefoonnummer 06-20368159.
Website https://www.hoogzorg.nl/werken-bij-hoog/vacatures/