Gezocht

Praktijkopvolging Geert Groote praktijk

De Geert Groote huisartsengroepspraktijk zoekt in verband met het naderende pensioen van Roelf Sikkema een opvolger die zich uiterlijk september 2023 wil verbinden aan onze praktijk en die zijn praktijk per vierde kwartaal 2024 wil overnemen.

Wie zijn wij?
De maatschap van de Geert Groote praktijk bestaat uit vier huisartsen. De maten hebben patiënten op naam. Kenmerkend voor de Geert Groote praktijk is het enthousiasme en de betrokkenheid van collega’s en de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij hechten veel waarde aan een fijne sfeer in de praktijk.

Binnen de praktijk is ruimte voor persoonlijke wensen en ambities. Een goede balans tussen werk en prive is voor ons belangrijk. Drie van onze huisartsen zijn geregistreerd als kaderhuisarts (ouderenzorg, beleid en beheer en supervisie en coaching).

De Geert Groote praktijk bevindt zich in de wijk Dieze oost in Zwolle. Na de zomer start de bouw van onze nieuwe praktijk. Naast onze huisartsenpraktijk komen in ieder geval ook een apotheek en een fysiotherapiepraktijk in onze nieuwbouw.

Geert Groote huisartsengroepspraktijk

Totaal ruim 10.000 patiënten,
praktijk Roelf Sikkema 2700 patiënten
4 huisartsen, 4 vaste waarnemers, 3 managers, 6 POH-S, 3 POH-GGZ en 11 assistentes
Opleidingspraktijk voor alle disciplines binnen de huisartsgeneeskunde
NHG geaccrediteerd
MDO ouderenzorg op frequente basis
Samenwerking met andere disciplines, onder andere door projecten in de wijk
HIS: Medicom

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een gedreven collega die zich samen met ons team wil inzetten voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg en Roelf Sikkema wil opvolgen wanneer hij met pensioen gaat. Een collega die het leuk vindt in een groot team te werken, die denkt in mogelijkheden en kansen ziet voor de praktijk.

Ben jij die betrokken, enthousiaste huisarts die wij zoeken dan zijn wij benieuwd naar jouw brief met CV. Graag ontvangen wij deze voor 1 september.

Geert Groote huisartsengroepspraktijk
Tav Hetty Timmerman, praktijkmanager
Radewijnsstraat 2
8022BG Zwolle
038-4534044
H.timmerman@geertgrootepraktijk.nl

Reageer op deze vacature

"*" geeft vereiste velden aan

1Uw gegevens
2Uw sollicitatie

Aanvullende informatie

Contactpersoon 0
Telefoonnummer 038-4524006
Website https://www.geertgrootepraktijk.nl