Proscoop Masterclasses 2019

Een serie masterclasses voor iedereen die een brede en geïnspireerde kijk op zorg en welzijn wil.

 

In een serie van zes masterclasses verkennen we in 2019 wat we kunnen doen aan het bevorderen van eigen verantwoordelijkheid en samenredzaamheid, aan preventie in diverse levensdomeinen en aan het voorkomen van onnodige zorg. Hoe integreren we versnipperde zorg door netwerksamenwerking? En hoe ontregelen we de zorg, voeren we zorg op de juiste plek uit en creëren we systemen die deze ontwikkelingen niet remmen maar steunen?

 

Programma

 

master classe

 

Voor een uitgebreide beschrijving van het programma: klik op onderstaande afbeelding

 

Programma_masterclasses Proscoop

Voor wie?

De masterclasses zijn bedoeld voor het brede netwerk van relaties en netwerkpartners van Proscoop die zich bezig houden met de zorg of het sociaal domein. Het staat open voor uiteenlopende betrokkenen: van professionals tot bestuurders, van managers in de lijn tot managers van programma’s. Kortom het is toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is, geïnspireerd wil worden en die de overtuiging heeft dat hij op zijn eigen plek een verschil kan maken. Iedere sessie kan afzonderlijk worden gevolgd, maar het is ook interessant om de serie in zijn geheel te volgen; er worden verschillende niveaus geadresseerd, waarbij van macroniveau wordt toegewerkt naar microniveau. Boeiende inspirerende sprekers nemen u mee, het beloven stuk voor stuk onmisbare en aantrekkelijke masterclasses te worden. U wilt dit toch ook niet missen?

Aanmelden

U kunt zich via bovenstaande knoppen of via de agenda aanmelden voor de individuele masterclasses. Hoewel iedere masterclass afzonderlijk te volgens is, komt de reeks het beste tot zijn recht wanneer u alle zes de masterclasses volgt. Van een overstijgend perspectief in de eerste masterclasses naar een praktische invulling in het tweede deel van de reeks. Wanneer u zich aanmeldt voor de hele reeks Masterclasses betaalt u slechts 199,- euro i.p.v. 294,- euro. Aanmelden voor de hele reeks kan hier.

 

Gerelateerde items

Inspiratietour; dit doen we nóg een keer!

Na het succes van de eerste inspiratietour in het najaar van 2018 heeft Proscoop een twee... Lees meer

Inspiratietour: anders denken en doen in de zorg

Inspiratietour: anders denken en doen in de zorg De zorg verdraaien ... Lees meer

Succesvolle start Master class reeks

Donderdag 17 januari vond in de gasfabriek in Deventer de aftrap plaats van de Proscoop Master cl... Lees meer