Wandelen in Positieve Gezondheid, doe jij ook mee?

27 september 2022 2 min leestijd
  • Intro

Ben jij ‘bezig’ met Positieve Gezondheid in je werk, of wil je dat graag zijn? Was jij aanwezig bij de theatervoorstelling die Proscoop organiseerde met theatergroep A la carte? Heb jij meegedaan aan de Zomer Challenge van Proscoop? Als vervolg gaan we wandelen in Positieve Gezondheid. Doe jij ook mee?

De focus in de gezondheidszorg is aan het verschuiven van ‘ziekte en zorg’ naar ‘gezondheid en gedrag’. Maar hoe werkt dit in de praktijk? We kunnen hierin met elkaar nog een aantal stappen zetten. Tijdens een wandeling kom je vaak op de beste ideeën. En daarnaast heeft wandelen een positief effect op je eigen gezondheid. Proscoop wil hierbij graag inspireren, aanjagen en verbinden.

Tijdens de wandeling word je individueel, in duo’s én als groep uitgedaagd en geïnspireerd over het gedachtengoed van Positieve Gezondheid. Met een rugzak vol inspiratie, strijken we na de wandeling neer om nog een drankje te drinken. Iedere regio heeft een eigen wandelroute van ca. 4 km.

 

Meer informatie:

Voor wie? voor alle professionals van zorg, welzijn, gemeenten die méér willen met Positieve Gezondheid: die zelf geïnspireerd willen worden en ook hun ervaringen met anderen willen delen.

Kosten?
Gratis deelname, je krijgt ‘bagage’ voor onderweg, voor lichaam en geest. Het eerste drankje is op onze kosten.

Aanmelden en meer info:

 

 

Meer post

Arnhem Positieve Gezondheid

Beweging Positieve Gezondheid van start in regio Arnhem

Het gedachtengoed van Positieve Gezondheid is bijna niet meer weg te denken uit de gezondheidszorg. De Beweging Positieve Gezondheid in…

Flevoland Ouderenzorg Positieve Gezondheid

Terugblik bijeenkomst Taal & Gezondheid in Dronten

We kijken met plezier terug op de netwerksessie Taal en Gezondheid van begin februari in De Meerpaal in Dronten. Naast…

Arnhem Positieve Gezondheid

Uitgelicht: Arnhems Fonds Achterstandswijken voor Arnhem en omstreken (AFA)

Vanuit het Arnhems Fonds Achterstandswijken (AFA) worden activiteiten en projecten gefinancierd die bijdragen aan de instandhouding en verbetering van de…